Nikahı Süleymanoğlu kıydı

Nikahı Süleymanoğlu kıydı
Esenyurt’ta uzun yıllardır, Arçelik markası ile beyaz eşya ve elektronik alanda bayilik yapan, Karabağ Ticaret’in sahibi Fahrettin Karabağ oğlu Kadir Karabağ’ı Cansu Kuşaklı ile evlendirdi.

Kaya Ramada Otel’de düzenlenen düğün töreninde Cansu ve Kadir çiftinin nikahını Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu kıydı. Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu düğün törenine eşi Yeter Süleymanoğlu ile birlikte katıldı.
Yoğun katılım gösterilen Karabağ ve Kuşaklı ailesinin mutlu gününde, iş dünyasından ve aile çevrelerinden yakınları yalnız bırakmadı.
Kadıoğlu nikah vekaletini Süleymanoğlu’na verdi
Düğün törenine şehir dışında olması nedeniyle katılamayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu vekaleten Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu genç çiftin nikah akdini gerçekleştirerek, Başkan Kadıoğlu’nun selamını iletti. Gürbüz Süleymanoğlu, heyecanlı olan Cansu ve Kadir çiftine nikah öncesinde yaptığı espriler ile genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Süleymanoğlu, ‘Yuvayı ayakta tutan hanımlardır, Allah mesut etsin’ diyerek nikah işlemi ardından aile cüzdanını gelin Cansu Karabağ’a teslim etti.
Oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan baba Fahrettin Karabağ, konuklarını kapıda karşılayarak bire bir ilgilendi. Fahrettin Karabağ “evladını evlendirmenin her anne ve baba için en mutlu ve gururlu bir gün olduğunu” ifade etti.
Düğün pastası kesimi ardından, takı töreni ve yemek ikamı gerçekleşti. Cansu ve Kadir Karabağ çiftinin düğün töreni, katılan konukların müzik eşliğinde doyasıya eğlenmesi ile devam etti. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.