O söyledi gençler coştu

O söyledi gençler coştu
'Hakim Bey' şarkısıyla Türk Pop Müziği'ne hızlı bir giriş yapan ve büyük bir hayran kitlesi yakalayan sanatçı Mehmet Erdem, Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde unutulmaz bir konser verdi.

Küçükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde sanatçı özellikle  genç hayranlarının sevgi gösterileriyle karşılandı. Konsere sanatçının ailesi ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da katıldı.

Hayranlarından tam not

Son dönemin başarılı müzisyenlerinden Mehmet Erdem, konserinin açılışını Fikret Kızılok'a ait 'Bir Harmanım Bu Akşam' şarkısıyla yaptı. Konserde, söylediği hareketli şarkılarla gençleri coşturan Erdem, kendi albümünden en sevilen şarkılarını Küçükçekmeceli hayranları için söyledi. Mehmet Erdem'e sahnede 6 kişilik orkestrası eşlik etti. Sanatçıya klarnette  Hüsnü Şenlendirici'nin oğlu Ergün Şenlendirici eşlik ederken, oğul Şenlendirici'nin  babasını aratmayan güçlü performansı da izleyicilerden tam not aldı.

Dizi ve film müzikleri gündemde

Mehmet Erdem uzun yıllardır farklı projelerle müzik dünyasının içinde yer aldı. Özellikle yaptığı film ve dizi müzikleriyle isminden sıkça söz ettirdi.
“Deli Deli Olma” adlı filme Özgür Akgülle birlikte yapmış olduğu müzikle “Altın Portakal Film Festivali”nde “En İyi Film Müziği” dalında ödül alan Mehmet Erdem ayrıca kariyeri boyunca “Çalgı Çengi”, “Memleket Meselesi”, “Sizi Seviyorum”, “Polis”, “Dol”, “Avrupa Avrupa”, “Kalbim Seni Seçti”, “Kalpsiz Adam”, “Sınıf” gibi bir çok başarılı film ve dizinin de müziklerine imza attı.
Yeni  albüm ve dizilerle ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini söylen Erdem, bir Tv kanalında yayınlanan ve beğeniyle izlenen 'Leyla ile Mecnun' dizisinin müziklerini de hayranları için çaldı. Seyirciler yaklaşık iki saat sahnede kalan Erdem'i konser sonunda ayakta alkışladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.