Ölümden santimetreyle kurtuldular

Ölümden santimetreyle kurtuldular
Meriç nehrine düşmesine sadece santimetreler kala demir korkuluk sayesinde durabildi.

Edirne'de içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil, alkollü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak Meriç Nehri kenarındaki çay bahçesine girdi. Otomobil, demir korkuluklar sayesinde nehre düşmesine yaklaşık yarım metre kala durabildi. Yaralanan 3 kişi ise ambulansla Edirne Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza, sabaha karşı saat 04.45 sıralarında Lozan Caddesi üzerinde meydana geldi. Yunanistan sınırındaki bir barda içki içtiği belirtilen 4 arkadaş, daha sonra 30 yaşındaki Ersin Özdemir yönetimindeki 22 AF 788 plakalı otomobil ile kent merkezine dönüşe geçti. Ancak yağmur yağışı sonrası kayganlayan yolda virajı alamayan sürücü direksiyon hakimiyetini yitirince Meriç Nehri kenarında bulunan Edirne Belediyesi'nin işlettiği protokol evinin bahçe duvarını yıktı ve 2 metre aşağıdaki çay bahçesine uçtu. Çay bahçesinin demir korkuluklarında duran otomobil nehre düşmekten son anda kurtuldu. Kazayı gören protokol evinde görevli bekçi hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Gelen ekipler ise hafif yaralanan 3 kişiyi ambulansla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Sürücü Ersin Özdemir ve kazayı duyarak olay yerine gelen arkadaşları ise çekim yapmaya çalışan gazetecilere saldırdı. Olay yerinde bulunan çok sayıda polis ekibi ise çıkan olayı ayırmak yerine seyirci gibi izlemesi dikkat çekti. Olay, gazetecilerin polisten yardım istemesi üzerine son buldu. Otomobil ise, yaklaşyık 1 saat süren çalışmanın ardından vinç yardımı ile çekildi.

Kaza sonrası gözaltına alınan sürücünün alkollü olduğu tespit edildi. Ancak polis ekipleri, sürücünün kaç promil alkollü olduğunu söylemedi.Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.