Polis, teknede uyurken bastı

Polis, teknede uyurken bastı
İstanbul'da çaldığı otomobilleri sahte belgelerle sattığı iddiasıyla aranan Mert Muhteşem K., suç ortağı sevgilisi ile birlikte Küçükçekmece'de kaldıkları teknede yakalandı.

Üsküdar’da savcılığa başvuran öğretmen H.K., 2 yıl önce ehliyetini kaybettiğini, bu tarihten sonra adına trafik cezaları, cep telefonu faturaları geldiğini belirterek şikâyetçi oldu. Polis H.K.’nın kimliğini kullandığı tespit edilen 10 ayrı mahkemece aranan Mert Muhteşem K.’yı yakalamak için çalışma başlattı.

1.5 yıldır aranıyordu

Küçükçekmece Gölü kıyısında bağlı bulunan bir teknede yaşadığı belirlenen Mert Muhteşem K.’yı yakalamak için önceki sabah baskın yapıldı. Baskında Mert Muhteşem K. ile sevgilisi Nimet Kübra Ö. ve eski eşinin kardeşi Cem D. gözaltına alındı. Polis yaklaşık 1.5 yıldır aranan Mert Muhteşem K.’nın kaldığı teknede bir bilgisayar, sahte belge yapımında kullanılan malzemeler, kurusıkı tabanca, otomobil anahtarları ve kredi kartları ele geçirildi. Teknenin yakınlarında ise motor ve şase numaraları değiştirilerek satışa hazırlanan 3 çalıntı araç ele geçirildi. Sanıkların sorgusu sürüyor.

Evli çiftlerle çarpık ilişkiler

Mert Muhteşem K. ve sevgilisi Nimet Kübra Ö.’nün evli çiftlerin üye olduğu internet sitelerinde tanıştıkları çiftlerle çarpık ilişkiler yaşadığı da ortaya çıktı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.