Salı pazarı kim kime dum duma

Salı pazarı kim kime dum duma
Salı pazarı kim kime dum duma Büyükçekmece’de her hafta Salı günleri kurulan kapalı pazar denetimsizlikten Büyükçekmeceliyi ve pazara giden vatandaşı canından bıktırmış durumda.
Salı pazarı kim kime dum duma
 
Büyükçekmece’de her hafta Salı günleri kurulan kapalı pazar denetimsizlikten Büyükçekmeceliyi ve pazara giden vatandaşı canından bıktırmış durumda.
 
Gelişi güzel park eden araçlar, yolun ortasına tezgah açan işportacıların yanı sıra  minibüslerin, kamyonların  ve özel araçların giriş çıkışlarda gelişi güzel park yaparak trafiği felç etmesi pazar alanında büyük bir kaosa sebep oluyor. Duruma isyan eden Büyükçekmeceliler belediyeden bu konu üzerine acil eğilmesini istiyor. Vatandaşlar “Eğer bir yangın olursa, ambulans çağırılacak bir durum söz konusu olursa ambulans veya itfaiye buraya nasıl girecek. Biz kendimiz bile yaya olarak evimize giremiyoruz” dediler. Bunun yanı sıra kapalı pazardan taşarak dışarıya tezgah açanlar kurdukları çadırların iplerini yol kenarındaki ağaçlara bağlayarak ağaçlara büyük zarar veriyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.