SU BASKINLARINA KARŞI ÖNLEM ALINIYOR

SU BASKINLARINA KARŞI ÖNLEM ALINIYOR
Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, soğuk ve yağışlı mevsime geçişle birlikte alt yapı önlemleri almaya başladı. Son 2 aydır 1878 metre yağmur suyu kanalı yapan ekipler, 1195 adet ızgara temizliğinin yanı sıra 558 adet baca ve ızgara yükseltmesi y

Yoğun yağmur yağışlarının yol açtığı sel baskınlarının önüne geçmek için harekete geçen Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, son iki aydır hummalı bir çalışma yürüttü. Ekipler, özellikle yüksek miktarda yağış düştüğü durumlarda sel baskınlarına uğrayan bölgeleri tespit etti ve yağmur suyu kanal yapım çalışmalarına başladı.

Son iki ayda 1878 metre yağmur suyu kanalı yapan Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını Yakuplu Mahallesi’nde Mohaç Caddesi, 62.60. 23. 54. 56. ve 58. Sokakta tamamladı. Ayrıca 558 adet baca ve ızgara yükseltme çalışması yapıldı, 1195 adet ızgara temizliği gerçekleştirildi. Toplam 58 adet baca ve ızgara ise onarıldı. Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürü Süleyman Gevezoğlu, Beylikdüzü’nde alt yapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini, ekiplerin düzenli olarak saha değerlendirmesi yaptığını, ihtiyaca göre hizmetlerin şekillendiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.