Taksici esnafı İstanbul için tek yürek…

Taksici esnafı İstanbul için tek yürek…
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Y. Yahya Uğur “Bizler İstanbul’a hizmet İstanbulluya minnet duygusuyla görevi devraldık. Ve o günden itibaren de her ay 15 milyon İstanbulluyu bir noktadan bir noktaya taşıyan esnafımızla sevgili İstanbullulara daha

17 Aralık 2010 gecesi 17.416 İstanbul taksisi taksimetre tarife revizyonunu alırken, İstanbullu da her daim yanında bulduğu taksici esnafını yeni bir gelişmeyle İstanbul caddelerinde karşıladı.

17 Ağustos depreminde iletişimin kesildiği, haberleşme olanaklarının sıfırlandığı, Türkiye'nin en kötü günlerinden birinde taksici esnafı telsizler aracılığıyla gelişmeleri tüm Türkiye ile paylaştı ve deprem bölgesine ilk ulaşanlar onlar oldu.

İşte şimdi İstanbul Taksiciler Esnaf Odası 7 gün 24 saat yollarda olan, İstanbul'un tüm ana arter ve kılcal damarlarını karış karış dolaşan taksici esnafı ile ortak bir proje yürütüyor. Gece gündüz demeden İstanbul'un hem güvenliğine katkıda bulunan, hem de yerine göre ambulans şoförlüğünü, turizm elçiliğini yapan sarı asaletin temsilcileri  artık araçlarında bulundurdukları kaza tutanakları ile yine İstanbul'daki sürücülerin yanında olacak.

Taksimetre revizyonunun yapıldığı 17 Aralık gecesi İstanbul'un 8 noktasında oluşturulan merkezde kaza tutanakları dağıtıldı. Artık İstanbullu dostlarımız herhangi bir kaza anında en yakınındaki taksiden kaza tutanağı isteyebilecek. Ayrıca tutanakları biten taksici esnafı ve tutanağı bulunmayan İstanbullular İTEO'dan tutanak edinebilecekler.

 Başkan Y. Yahya Uğur yapılan çalışma ile ilgili şunları söyledi: “Bizler İstanbul’a hizmet İstanbulluya minnet duygusuyla görevi devraldık. Ve o günden itibaren de her ay 15 milyon İstanbulluyu bir noktadan bir noktaya taşıyan esnafımızla sevgili İstanbullulara daha kaliteli hizmet sunmak için çalıştık. Bizler İTEO yönetimi ve İstanbul’u 24 saat sürekli gözetim altında tutan taksici esnafı olarak zor durumda kalan sürücü dostlarımızı da unutmadık. Bundan sonra umarız ki yaşanmaz, ama herhangi bir kaza anında sürücü dostlarımız en yakın taksiyi durdurarak kaza tutanağı isteyebilir. Çok yakın bir zamanda sarı asaletin temsilcisi esnafımız hizmet kalitesi ile İstanbul’a imzasını atacaktır.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.