Uzun saz çaldı,esnaf gezdi...

Uzun saz çaldı,esnaf gezdi...
Yakuplu merkez esnafı ve Perşembe Pazarı’nı gezen Başkan Yusuf Uzun, vatandaşlarla sohbet etti.Ziyaret sırasında bir kıraathaneye giren Başkan Yusuf Uzun, saz çalan bir vatandaşı görünce bir süre dinledi; ardından da sazı kendisi eline aldı ve daha önce b


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu merkez esnafı ve Perşembe Pazarı’nı gezdi. Esnaflar ile programına  başlayan Başkan Uzun, Perşembe Pazarı ile ziyaretine devam etti. Pazar yerindeki vatandaşlarla Başkan Uzun arasındaki neşeli sohbet dikkat çekti.

Esnaf gezileri sırasında bünyesinde 170 kişi çalıştıran bir işyerine giren Başkan Uzun, işyeri sahibine istihdama olan katkısından dolayı teşekkür etti. Başkan Uzun, işsizliğe çözüm bulmanın insani bir vazife olduğunu, bu noktada katkıda bulunanların da çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Gezi sırasında vatandaşlardan sadece istekler gelmedi. Yapılan hizmetler karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, önümüzdeki dönem için de Başkan Uzun’a başarı dileklerinde bulundu. Halkın dile getirdiği sorun ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Başkan Uzun, önümüzdeki dönemde yatırımların daha da yoğun olacağını belirtti.
Ziyaret sırasında bir kıraathaneye giren Başkan Yusuf Uzun, saz çalan bir vatandaşı görünce bir süre dinledi; ardından da sazı kendisi eline aldı ve daha önce bilinmeyen bir yönü ortaya çıkmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.