Yılbaşı tacizcilerine tutuklama..!

Yılbaşı tacizcilerine tutuklama..!
İstanbul'daki yılbaşı kutlamaları sırasında ''cinsel tacizde bulunmak'' suçundan çeşitli semtlerde gözaltına alınan ve adliyelere sevk edilen 15 kişiden 13'ü tutuklandı.

Dün gece Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Nişantaşı ve Bostancı'daki kutlamalara katılarak taciz olaylarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden 15'i, bugün ilgili adliyelere sevk edildi. Şüphelilerden 13'ü, savcılık sorgularının ardından gönderildikleri mahkemelerce tutuklanarak cezaevine konuldu, 2 kişi ise serbest bırakıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ''Güven Timleri'', yılbaşı kutlamaları çerçevesinde dün saat 17.00'den bu sabah 08.00'e kadar Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi, Nişantaşı, Bostancı ve Kumkapı'da yurttaşların güvenli bir şekilde eğlenmelerini sağlamak için yoğun çaba harcadı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde sevgilisi Ş.A. ile kutlamalara katılan Volkan K'nın taciz şüphelileri tarafından bıçaklanmasına ilişkin yapılan çalışmada, bıçağı kullandığı ileri sürülen Baver S. ile birlikte Serkan B, Bilal Ç. ve Cantekin V. gözaltına alınarak, Taksim Polis Merkezine götürüldü.

Şüphelilerin polis merkezindeki işlemleri sürerken Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Volkan K'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Nişantaşı ve Beyoğlu bölgesindeki diğer 2 bıçakla yaralama olayına ilişkin yapılan çalışmalarda da 5 kişi gözaltına alındı.

Bu arada, ''Kabahatler Kanunu'na muhalefet etmek'' suçundan da 48 kişi hakkında işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.