Yılmaz: Tartışmaların içinde yer almayacağım

Yılmaz: Tartışmaların içinde yer almayacağım
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kavaklı'daki yer tahsisi hakkındaki tartışmalarla ilgili olarak yazılı bir medya açıklaması yaptı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Murat Sancak'ın sahibi olduğu Maxicells İlaç Sanayii A.Ş.’ye "münferit yatırım yeri" olarak Kavaklı'da tahsis edilen arazi hakkındaki tartışmalarla ilgili olarak yazılı bir medya açıklaması yaptı.

Yılmaz'ın açıklaması şu şekilde:

Cumhurbaşkanlığı kararı ile Kavaklı bölgemizde ‘’Plazma Üretimi’’ yapılmak üzere, Endüstri Bölgeleri kurulmasına ilişkin kanun çerçevesinde yapılmış olan arazi tahsisi işlemini; “rant oluşturmak ve peşkeş çekmek” gibi bir takım kavramlarla ilişkilendirerek, yanlış bilgilere dayalı iddia, hatta ithamlarla, kamuoyunda yanlış kanaatlerin oluşması için çaba sarf eden CHP ve temsilcilerine 7 Aralık 2020 tarihindeki meclis toplantımızda gereken cevaplar verilmiştir.

Geçmişte ve günümüzde kendilerinin yapamadıklarını, hayata geçirenlere sürekli karşı çıkarak muhalefet yapılmasını alışkanlık haline getirenlerin tekrardan sahneye çıktıkları bu süreçte, “Sen şöyle dedin, ben böyle diyorum.. geçmişte şöyleydi, şimdi böyledir…” şeklindeki bir nevi kısır çekişmelerle halkımızın meşgul edilmesine vesile olacak tartışmaların içerisinde Silivri Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak şahsım yer almayacaktır.

Çünkü gün, tartışmalarla geçirilecek gün değildir. Yılların ihmalinin sebep olduğu problemlerin çözülmesi ve hizmetlerin bir an önce Silivrili hemşehrilerimize sunulması gerekmektedir.

O sebeple, “Hizmetlerimiz birileri için değil herkes için içindir” anlayışı ile gece-gündüz çalışmaya büyük azim ve kararlılıkla devam edeceğiz.

Hizmetlerimizin takdirini kuşkusuz günü geldiğinde milletimiz yapacaktır.

Kavaklı’daki arazi tahsisi ile ilgili olarak bundan sonraki süreç, hükümetimizin almış olduğu kararın yatırımcının yükümlülükleri çerçevesinde hayata geçirilmesi olacaktır.

Söz konusu kararın hayata geçirilmesi sonrasında bölgemizin kazanımları ve ülkemiz için yaratılacak ekonomik katma değerle ilgili takdir ve değerlendirmelerin sadece “istemezükçüler..!”ce değil halkımız tarafından yapılacağı bilinmelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.