Zabıtadan “Gün Batımı“ Operasyonu

Zabıtadan “Gün Batımı“ Operasyonu
Avcılar Belediyesi Zabıta Ekipleri üst geçitleri ve işlek caddeleri mesken tutan seyyar satıcılara aman vermiyor.
Zabıtadan “Gün
Batımı” operasyonu
 
Avcılar Belediyesi Zabıta Ekipleri üst geçitleri ve işlek caddeleri mesken tutan seyyar satıcılara aman vermiyor. Kayıt dışı ekonominin önüne geçmek için harekete geçen zabıtalar düzenledikleri “Gün batımı operasyonu” ile çok sayıda korsan satıcının malına el koydu.
Avcıların işlek caddelerinden üst geçitlerde satış yapan ve vatandaşları rahatsız eden, hijyen kurallarına uymayan, midyeci, kokoreççi, pilavcı ve mısırcıların tezgahlarına el koyan zabıta ekipleri bu arada çok sayıda dilenci de yakaladı.
DİLENCİLERE GEÇİT YOK
Esenyurt’ tan gelip Avcılarda çocukları kucağında duygu sömürüsü yapıp dilenen çoğu kadını da etkisiz hale getiren Avcılar Belediyesi Zabıtası, vatandaşı duygu sömürücülerine karşı uyardı.
İZİN YOK
Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürü Erdoğan Yerçi, İlçede seyyar satıcılara asla izin vermeyeceklerini belirterek, “Kayıt dışı ekonomi olarak gördüğümüz seyyara izin vermemiz mümkün değil. Parlayan Yıldız Avcıların çağdaş ve modern görüntüsüne bu tür seyyar satıcılar uymuyor. Başkanımız Mustafa Değirmenci bize bu konuda sonsuz destek veriyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.