3.5 yıllık Ali Koç döneminde ilk kez istifa çağrısı! Taraftara cevabı ne oldu?

3.5 yıllık Ali Koç döneminde ilk kez istifa çağrısı! Taraftara cevabı ne oldu?
Fenerbahçe ligdeki son iki maçını kaybetti, Avrupa'da ise 3 maçta henüz galibiyet alamadı. Trabzonspor maçı sonrası taraftarların tek hedefi hakem Ali Şansalan iken, Alanyaspor maçı sonrası tribünlerden Ali Koç ve yönetime ilk kez istifa sesleri yüks

Fenerbahçe taraftarının sabrı taştı. Takımın üst üste kötü sonuçlar almasının ardından 2 hafta önce lider olan Fenerbahçe, bir anda liderin 5 puan gerisinde 4. sıraya düştü.

7 sezondur şampiyonluk hasreti çeken taraftar ise daha önce federasyona, hakemlere ve bilumum dış unsurlara yönelterek boşalttığı sinirini bu kez ilk defa Ali Koç yönetimine gösterdi.

 Maç sonunda Ali Koç ve yönetimi istifaya çağıran taraftarın sesi oldukça gür çıktı. Tribünlerinde istifa çağrısında birkaç kaç çatlak sesten fazlası vardı. Koç ise maç sonunda bu çağrılara cevap verdi ve istifayı düşünmediğini açık bir dille belli etti. İşte Koç'un sözleri:

"Tepki bu gecede kalsın!"

İlk 5 hafta şampiyonluğun en büyük adayı dersiniz, son 4 haftada şampiyon olmaz dersiniz. Futbolda bu inişler, çıkışlar var. Taraftar tepkisinde haklı. Ancak umutsuzluğa kapılmasınlar. Bu kadro şampiyonluk için yeterli. Tepki bu gecede kalsın. Bu takım toparlanacak, zirveye oynayacak.

"Kırılganız"

Fenerbahçe camiasına özel bir kırılganlık, şampiyonluk bekleme durumu var. Bu sene büyük umutlarla başladık. ‘Acaba yine mi sıkıntılar yaşayacağız?’ düşüncesi oluşabilir.

"Oyuncular özür dileyecekti, manasız bir tepki geldi"

 Taraftar haklıdır. Taraftar, oyuncuların onlara gitmesine de tepki gösterdi. Haklılar ama anlam veremedim. Özür dilemek için gideceklerdi. Geçen hafta havalimanında çok etkilendiler. Taraftarın onlara tepkisizi manasızdı.
        
"Tepkilere üzüldüm ama işim bunu çözmek"

Sadece biz değil, şampiyonluğa oynayan her takımda bu olabilir. Taraftarın da serzenişi haklı. Bu camia 7 senedir şampiyonluk bekliyor. Bize düşen acilen bu gidişatı durdurmak. Ben de çok üzgünüm, ben de bu tip tepkileri istemem ama bizim işimiz problemi çözmek.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.