Aslantepe trafiği etkiledi

Aslantepe trafiği etkiledi
TEM Otoyolu'nu kullananlar stad açılışı nedeniyle trafik sıkıntısı çekti.


Galatasaray'ın yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın resmi açılışı saat 19.00'da yapılacak. Açılış nedeniyle taraftarlar stada gelmeye başladı. TEM Otoyolu Seyrantepe Mevkii'nde zaman zaman yoğunluk yaşanda da trafik genellikle akıcı.

Yoğunluğun yaşandığı dakikalarda kameralara konuşan sürücüler tepki gösterdi. Tuzla'ya gitmek için çocuklarıyla yola çıkan bir sürücü, " Yarım saatlik yolu bir saat oldu hala geçemedik " dedi.

" HİÇ OLMAZSA UZAKTAN GÖRELİM "

Bu arada, Türk Telekom Arena'nın çok yakınında olan ancak içeri giremeyenler de vardı. Seyrantepe'de oturan vatandaşlar bilet bulamadıklarını söyledi. Galatasaray taraftarı Cemil Badur, " Maçı izlemeye geldik ama bilet bulamadık; polisler almadı. Mecburen eve gideceğiz yine " dedi. Sadece Galatasaraylı taraftarlar maçı izlemek için gelmedi. Beşiktaş taraftarı Ümit Arkaç ise, " Normalde Beşiktaşlıyım ama maç izlemeye geldik; kardeş takım olduğu için Galatasaray'ın Arena stadını çok beğendik" diye konuştu

Galatasaray taraftarı Ali Haydar ise, "Ajax da büyük bir kulüp ama daha büyük bir kulüp getirebilirlerdi" diye konuştu. Bu arada Galatasaray'ın yeni stadının karşısındaki bir evin duvarına asılan Trabzonspor bayrağı da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.