Ayrılık kapıda! Yıldız isme talip yağıyor

Ayrılık kapıda! Yıldız isme talip yağıyor
Transfer döneminin son saatlerine hareketli bir şekilde giren Galatasaray'da gelen isimler kadar ayrılacak futbolcular da merak konusu. Onlar arasında Halil Dervişoğlu da bulunuyor ve kendisine Süper Lig'den her an yeni bir talip çıkıyor

Yarın tamamlanacak olan kış tescil dönemi öncesi Süper Lig ekipleri son hamlelerini yapmak üzere. Galatasaray'ın da kadrosunu güçlendirmek adına imza attırmaya devam ettiği süreçte takıma katılan son isim Derrick Köhn oldu. Ancak ayrılacaklar da büyük önem taşıyor. Bugüne kadar beklentileri karşılayamayan Halil Dervişoğlu'nun ayrılması an meselesi. Kendisine Süper Lig'den talipler var.

Avrupa Şampiyonası etkeni

Bu sezon 4 golde kalarak herkesi hayal kırıklığına uğratan Halil Dervişoğlu'nun gidişine onay çıktı. Bandırmaspor karşısında ağları havalandırmasına rağmen tepkilerden kurtulamayan Halil Dervişoğlu da farkı bir takımda kendini göstererek adını Avrupa Şampiyonası kadrosuna yazdırmak amacında. Bu nedenle de maaşının bir bölümünden feragat edebilir.

Talipleri var

Kazımcan Karataş'ın Ankaragücü'ne kiralanmasının gündemde olduğu Galatasaray'da Halil Dervişoğlu'na da talipler çıkıyor. Süper Lig'den 3 takım kendisini istiyor. Fatih Karagümrük, Kayserispor ve Çaykur Rizespor Halil Dervişoğlu'nu sezon sonuna kadar kiralamak için Sarı-Kırmızılı takıma teklif yaptı. Son kararı Halil Dervişoğlu verecek. Sürecin bugün netleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.