Aziz Yıldırım: Ligin Son Maçından Sonra Veda Edeceğim

Aziz Yıldırım: Ligin Son Maçından Sonra Veda Edeceğim
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Ligin son maçından sonra kongre kararı alacağım ve sizlere teşekkürlerimle veda edeceğim." dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Divan Kurulu toplantısında veda edeceği tarihi açıkladı. Yıldırım, "Mayıs ayındaki kongrede, davanın ardından görevi bırakacağını söylemiştim. Doğrudur sözümün arkasındayım. Ligin son maçından sonra kongre kararı alacağım ve sizlere teşekkürlerimle veda edeceğim." dedi. Yıldırım, başkanlığı bırakacağını söyledikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

"MAYIS'TAN SONRA BIRAKCAĞIM"

"Mayıs ayında kongrede konuşurken bırakacağımı söylemiştim. Sözümün arkasındayım bırakacağım." diyen Yıldırım, "Söz olsun laf olsun diye bunu söylemedim. Artık yeni insanların gelerek görev alması için bu konuşmayı yaptım. Mahkeme karar verdikten sonra sürecin önü açılıyor. Mayısta kongre yapacağım. İnşallah o zamana kadar yargı son kararı verecek. Sözüm söz, sonra da bırakacağım. Bizim de diğer hayatlarımız var. Onları yaşamamız lazım. İki kızım var. Buna saygı göstermenizi rica ediyorum. Yargıtay tasdik edene kadar başkanlığa devam edeceğim. Öyle zannediyorum ki mayıs ayına kadar devam edecek." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.