Beşiktaş'tan Avrupa'ya selam

Beşiktaş'tan Avrupa'ya selam
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki ilk maçında Skenderbeu takımını deplasmanda 1-0 mağlup etti. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren tek golü 28. dakikada Sosa attı. Grubun diğer karşılaşmasında ise Rus ekibi Lokomotiv Moskova Portekiz deplasma


KARŞILAŞMADAN NOTLAR
Orman'a sevgi seli
Arnavutluk'un başkenti Tiran'da eski yönetici Hakan Kalkavan, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Karacan ile tarihi cami ve müzeleri gezen Başkan Fikret Orman'a büyük ilgi vardı. Arnavut futbolseverler Başkan Fikret Orman ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
Orman ve Kalkavan Fenerbahçe'ye üzüldü
Başkan Fikret Orman ve yönetici Ahmet Ürkmezgil, İstanbul'da Fenerbahçe'nin 3-1 yenilmesine üzüldüklerini belirttiler. Maçın sonucunu öğrenen Orman, "Yazık oluyor. Türk takımlarının kaybetmesine özellikle Avrupa arenasında üzülüyorum. Biz geçen yıl Mayıs ayında Molde takımını izlemiştik. Çok genç ve teknik ekipti. Transfer etmeyi düşündüğümüz Linnes'i izlemek için gitmiştik. Çok üzüldük" dedi.

4 uçak dolusu taraftar geldi 
Beşiktaş'ı desteklemek için İstanbul'dan 4 uçak dolusu taraftar gelmesi dikkat çekti. 

Kürüm'den Orman'a destek 
Arnavutluk'un vergi rekortmeni, Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Haşmet Kürüm, Başkan Fikret Orman'ı tebrik ederek kısa sürede stat ve transferlerde büyük işler başardığını belirterek destek verdi. Orman ile birlikte maçı şeref tribününde izleyen Kürüm, "Beşiktaş'ın yeni dönemde büyük başarılara imza atacağına inanıyorum" dedi


MARIO GOMEZ VE GÖKHAN TÖRE YEDEK
Beşiktaş Tekniz Direktörü Şenol Güneş, as oyuncularından Mario Gomez ve Gökhan Töre'yi Skenderbeu deplasmanında ilk 11'e almayarak yedek soyundurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.