Beylikdüzüspor 20 yaşını kutladı...

Beylikdüzüspor 20 yaşını kutladı...
Beylikdüzü Spor Kulübü’nün kuruluşunun 20. yılı düzenlenen programla kutlanarak, sporun yaygınlaştırılmasına dikkat çekildi.
Kaya Ramada Otel’de Beylikdüzü Spor Kulübü Başkanı Tayfun Şen’in ev sahipliğinde gerçekleşen gecede Sanatçı Hakan Altun ile Funda Gürses sahne aldı. 2012 yılı için İstanbul’un Avrupa Spor Başkenti seçildiğini ifade eden, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “2012’ye doğru giderken sporu yaygınlaştıralım. Sporun yaygınlaşması ve profesyonel manada gelişmesine büyük katkıda bulunan Beylikdüzü Spor Kulübü’nü 20. yılına ulaştıran herkese teşekkür ediyorum. Çoğu zamanda spor deyince akla futbol geliyor. 22 kişi oynuyor, yüzbinler, milyonlar seyrediyor. Hâlbuki spor algısı böyle olmamalıdır. Hepimizin hayatında sporu çeşitli branşlarda yaşadığımız ve yaşattığımız bir noktaya taşıyalım. Tabiî ki bu noktada spor kulüplerine çok önemli görev düşüyor. Yerel yönetim olarak bizde taşın altına elimizi koyuyoruz. Beylikdüzü Spor Kulübü’nü desteklemeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

“Sualtı sporları kulübü’nü destekliyor, sörf kulübü için çalışmalar yapıyoruz”

İdeallerinin her branşı kendi dalında kulüp haline getirmek olduğunu ifade eden Başkan Uzun, “Sörf kulübü gündemimizde, onlara bir yer tahsis ettik. Sualtı sporlarını desteklemeye devam ediyoruz. Beylikdüzü Spor Danışma Kurulu, Beylikdüzü’nde sporu koruyup yaygınlaştırmak için çalışmalarını yürütüyor. Onların projelerini elimizden geldiğince desteklemeye hazırız. Kaldı ki İstanbul 2012 Avrupa Spor Başkenti ilan edildi. Bunu fırsat bilerek, 2012’ye doğru giderken sporu yaygınlaştıralım” dedi.

 

Sporun üstün erdemlerinin değerlerimizi korumada yardımcı olacağını ifade eden  Beylikdüzü Spor Kulübü Başkanı Tayfun Şen, “Üzüntüyle görmekteyiz ki dostluk, arkadaşlık, komşuluk gibi yerel değerlerin yanı sıra; sevgi, saygı ve  barış gibi temek değerler giderek gölgelenmektedir. Bizler bütün bu olumsuzlukları ortadan kaldıracak gücün gençlik olduğuna inanıyoruz. Sporun üstün erdemleri ve etik değerleri içinde gençlerimizi eğitmenin bizim için şerefli bir hizmet olacağını düşünerek, çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“Spor yapma alışkanlığı küçük yaşlarda edinilir”

Spor yapma alışkanlığının küçük yaşlarda edinildiğini kaydeden Kaymakam Yusuf Odabaş, okulların bu konuyla ilgili çalışma yaparak, konuya eğilmesini istedi. Odabaş, sağlıklı bir hayat için herkesin spor yapmaya ihtiyacı olduğunu ifade etti.

 

Geceye; siyasi parti ilçe başkanları, AK Parti, CHP, MHP Beylikdüzü Belediyesi meclis üyeleri, işadamları ve Beylikdüzü Spor Kulübü oyuncuları katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.