Bu yaz Aslan oluyor

Bu yaz Aslan oluyor
Kış transfer döneminde sonuçlandırılamayan birçok hamle yaz aylarına kaldı. Galatasaray da son gün bitiremediği Eren Dinkçi için kulübünden yaz ayları için söz aldı

Ocak ayında transfer döneminde kadrosunu Köhn, Aurier ve Vinicius'la güçlendiren Galatasaray'da yaz hazırlığı başladı. Son günlerde büyük uğraş verilen yıldız adaylarından biri için de vazgeçilmiş değil. Köhn ile menajeri aynı olan genç futbolcu için girişim yapılacak. Kulübünden de söz alındı ve irtibat koparılmadan devam edecek.

Köhn geldi, Eren kaldı
Derrick Köhn gibi menajerliğini EGM Mundial'in yaptığı ve Ersin Akan'ın temsilcisi olduğu Eren Dinkçi'nin bonservisi Werder Bremen'de bulunuyor. Alman ekibinden bu sezon Heidenheim'a kiralanan 22 yaşındaki oyuncu, gösterdiği performansla adından söz ettirmeyi başardı. 21 karşılaşmada 8 gol atıp 2 de asist yapan Türk asıllı futbolcunun gelecek sezondan itibaren adresi İstanbul olacak.

Türk Milli Takımı'nı seçti
Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Eren Dinkçi, milli takım tercihini de Türkiye'den yana kullandığını ifade etti. Buchenbergschule'de 'eSportsCup' etkinliğine katılan Eren Dinkçi, burada öğrencilerin sorularını yanıtladı. 22 yaşındaki oyuncuya Türk Milli Takımı'nda mı yoksa Alman Milli Takımı'nda mı oynamak istediği sorusu yöneltildi. Bu konuda spekülasyona gerek kalmadığını belirten Dinkçi, Türk Milli Takımını kendisine daha uygun bularak tercih ettiğini açıkladı. Bu durum kontenjan açısından da rahatlık sağlayacak. Son dönemde Kerem ve Barış Alper gibi kanat hüucmcularıyla ön plana çıkan Cimbom'da yeni silah Eren olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.