Büyükçekmece Basketbol Takımı, Fenerbahçeyi bekliyor

Büyükçekmece Basketbol Takımı, Fenerbahçeyi bekliyor
Spor Toto Basketbol Ligi'nde hafta sonu kendi evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı oldukça iddialı.



Takımın maçlarını yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı başkanı Dr. Hasan Akgün, tüm Büyükçekmecelileri takımlarına destek veremeye çağırdı.

 

"Zoru seven bir takımız"

 

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 6 haftasında kendi evinde Fenerbahçe gibi güçlü bir rakibi ağırlayacak olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı çalışmalarını aralıksız sürdürürken, hafta sonu oynanacak maçta iddialı.

Takımın çalışmalarını ve maçlarını yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımın bundan 5 yıl önce kurulduğunu ve inanılmaz bir başarıya imza atarak Spor Toto Basket Ligi'ne yükseldiğinin altını çizerek; "Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Bol takımımız zoru seven bir takımdır. Bu açıdan haftasonu basketbolumuzun güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta da iddialıyız. Bu tür maçlarda taraftar desteği büyük önem taşır. Bu açıdan tüm Büyükçekmece ailesinin basket takımımızın arkasında kenetlenmesi gerekir. Tüm Büyükçekmecelileri bu heyecanlı ve coşkulu karşılaşmaya bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Demirinşaat Büyükçekmece Basketbol  - Fenerbahçe basketbol takımları bu haftasonu pazar günü saat 15:00'de Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.