Büyükçekmecespor’a Akgün’den Moral Yemeği…

Büyükçekmecespor’a  Akgün’den Moral Yemeği…
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, artık Büyükçekmece Sporu profesyonel liglerde mücadele ederken görmek istediklerini söyledi.
 Geçtiğimiz hafta  Maltepe Stadında Silivri Spor ile karşılaşan Büyükçekmece Spor, Ersal’ın 70.dk. da attığı golle galibiyeti kazanarak hanesine 3 puanı yazdırmasını bildi.  Büyükçekmecespor’ un bu başarısı ilçede bayram havası estirdi.
Önceki akşam Albatros Restaurant’ta Büyükçekmece Sporlu futbolcu ve yöneticilere yemek veren Başkan Akgün, takıma olan güveninin tam olduğunu söyledi.
Sporda başarma ve  kazanmanın  ana hedef olduğunu dile getiren Başkan; “ Tabi ki  her maçı almak kolay değil, önemli olan işinizi ciddiye alıp futbolunuzu oynamanızdır ”dedi.
Amacının Büyükçekmeceli futbolcuları konforu yüksek sahaya kavuşturmak olduğunu dile getiren Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi;
“ Benim görevim size İstanbul’un  beşinci büyük stadını tamamlayıp teslim etmektir. Bizler alt yapıyı hazırlayacağız Avrupa standartlarına  yakın bir alt yapı hazırlayarak önünüze koyacağız. Sizlerde yaptığımız yatırımların hakkını verip takımınızı zirveye çıkaracaksınız.”
Başkan Akgün’ün ilk günden beri Büyükçekmece Spor Kulübüne çok büyük katkısının olduğunu dile getiren Büyükçekmece Spor Kulüp Başkanı Güngör Gül Büyükçekmecelileri  takımlarına sahip çıkmaya çağırdı.
Büyükçekmece Spor da güven sorunun olmadığını dile getiren  Genel Kaptan  Ahmet Atalay da  yönetim olarak futbolculara çok güvendiklerini anlattı.
Büyükçekmece Belediye  Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün verdiği moral yemeğine misafir olarak Edirne Valisi Abdullah Erarslan, Edirne Güreş Ağası Seyfettin Selim ve Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel de katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.