Çatalca'nın ve Türkiye'nin gururları

Çatalca'nın ve Türkiye'nin gururları
Çatalca Belediyesi Karate Okulu'ndan Hasan Celal Yıldırım, Dünya Shotokan Karate Şampiyonası'nda, Dünya Şampiyonu oldu. Altın madalyayı alarak birincilik kürsüsüne çıkan Yıldırım, Antrenör Muzaffer Muyan gözetiminde hazırlandığı maçları kazanara

Dünya Shotokan Karate Şampiyonası'ının 7.'si, 1-3 Nisan tarihleri arasında Polonya'nın Bydgoszcz kentinde düzenlendi. Dünyanın dört bir yanından karatecilerin gelerek kıyasıya mücadele ettiği şampiyonada Türkiye'yi temsil eden 3 sporcumuz, 3 farklı kategoride ay-yıldızlı bayrağı göndere çektirmeyi başardı.

Madalyalar artacak

Yükselen form grafiği ile ulusal ve uluslararası şampiyonalarda karate otoritelerinin büyük beğenisini kazanan İstanbullu sporcumuz Hasan Celal Yıldırım, 38 kg kategorisi kumite müsabakalarında 2004 doğumlu rakiplerini bir bir sürklase ederek altın madalyayı boynuna astı. İstiklal Marşımızı Polonya'dan tüm dünyaya dinleten Yıldırım maçlara çok sıkı çalışarak hazırlandığını kaydetti. Yıldırım 123 madalya sahibi olduğunu ancak 223 madalya alacağının da sözünü verdi.

Gümüş ve bronz da bizim

Şampiyonada ayrıca Hasan Celal Yıldırım ile Çatalca’dan birlikte katılan sporculardan Alparslan Küçükaltun gümüş madalya, Murat Gezer de takım müsabakalarında bronz madalya kazanma başarısı gösterdi.

SÖZLERİNİ TUTTULAR

Çatalca'nın ve Türkiye'nin gururu olmayı başaran şampiyonlar, Polonya'ya hareketinden önce gazetemizi ve gazetemiz ortaklarından Mehmet Mert'i ziyaret eden Hasan Celal Yıldırım ve Alparsalan Küçükaltun, maçları kazanıp altın madalya ve kupalarla Türkiye'ye dönme sözü vermişlerdi. Sözlerini yerine getirmenin haklı gururunu yaşayan milli grurlarımız şampiyona dönüşü gazetemizi tekrar ziyaret etti. Aldıkları madalyalar ve kupalarla ziyaret gerçekleştiren şampiyonlar, Gazetem İstanbul ailesini sevince boğdu.

AYRINTILAR:
http://www.gazetemistanbul.com ADRESİNDE...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.