Fenerbahçe'ye yeni Alex

Fenerbahçe'ye yeni Alex
Trendyol Süper Lig'de liderliği kaybeden Fenerbahçe'de transfer harekatı erken başladı. Sarı lacivertliler İspanyol kanat futbolcusunun peşine düştü. Listedeki isim ise Alex Collado

Pazar akşamı Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a bırakan ve 2 puan da gerisinde kalan Fenerbahçe, transfer harekatını sürdürüyor. Kış dönemini hareketli geçiren Kanarya'da yaz için hazırlıklar şimdiden başladı. Listede birbirinden önemli isimler yer alırken bir futbolcu ortaya çıktı. İsmail Kartal'ın da raporunun alındığı yıldız oyuncu Alex Collado. Haziran ayından itibaren kendisi için girişim yapılması bekleniyor.

Yabancı sorunu yok
TFF'nin getirdiği kuralla birlikte takımların ilk 11'lerinde istedikleri kadar yabancı oyuncuya yer verebilme imkanı için en çok sevinen ekiplerden biri Fenerbahçe oldu. Kanarya'da çok sayıda maliyetli futbolcu var ve yedek kalmaları nedeniyle zaman zaman oluşması muhtemel üzüntüler ve problemlerin de bu şekilde giderilebileceği düşünülüyor.

Alex Collado listede
Kanat rotasyonunu artırmak isteyen Fenerbahçe'nin gündemine gelen son isim Alex Collado oldu. İspanyol futbolcuyla birlikte hücumda gücünü artırmak isteyen yönetim ve teknik heyet, yaz aylarında kulübü Real Betis'in kapısını çalacak. Bu sezon Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Okhdood'a kiralanan 24 yaşındaki futbolcu izlemeye alındı.

Barça da devrede
Sarı lacivertlilerin Alex Collado'ya ilgi duyması, Katalan ekibi Barcelona'yı da harekete geçirdi. Dünya devi, kendi alt yapısında da oynayıp profesyonelliğe geçiş yapan eski oyuncusunun bir sonraki transferde yüzde 30'una sahip. Bu nedenle gelecek bonservis bedelinin bir kısmı da kasasına girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.