Fenerbahçe'yi reddetti!

Fenerbahçe'yi reddetti!
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini Galatasaray'ın gerisinde takip etmeye başlayan Fenerbahçe'de Volkan Demirel gerçeği ortaya çıktı

Pazar akşamı Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, ezeli rakibi ve şampiyonluktaki tek takipçisi Galatasaray'ın 2 puan gerisine düştü. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın adeta topa tutulduğu ve çok büyük tepkilere kaldığı sarı lacivertlilerde flaş bir gelişme yaşandı. Volkan Demirel'e teklif götürüldüğü ortaya çıktı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattın Baki'nin 2 hafta önce görüştüğü ve görüşlerini aldığı Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e sportif direktörlük teklifi yaptığı öğrenildi ve detaylar da ortaya çıktı.

'Sportif direktörümüz ol'
Baki'nin görüşmede başarılı teknik adama kulüplerine gelerek sportif direktörlük yapması konusunda öneride bulunduğu ve "Şampiyonluk yarışında katkı verecek her Fenerbahçeliye ihtiyacımız var. Gel, sportif direktörümüz ol ve tarihi şampiyonluk yolunda bize katkı sağla" dediği öğrenildi. Bir dönem ayrılığın eşiğinde olsa da zor günler geçirdiği takımını yalnız bırakmak istemeyen Demirel'in, Baki'ye "Hatayspor'dan şu anda ayrılmam mümkün değil. Bir ayrılık söz konusu olursa da benim yerim artık kulübedir. Kariyerimi bu yönde şekillendirmeye karar verdim. Teknik direktörlüğe devam edeceğim" şeklinde cevap verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.