İzzettinspor şampiyonluğu kutladı

İzzettinspor şampiyonluğu kutladı
Süper Amatör Lig'e yükselen İzzettinspor, başarısını muhteşem bir geceyle kutladı. Birçok tanınmış ismin katıldığı geceye aynı gruptan Süper amatör Lig'e çıkan Öznakkaşspor'dan kimsenin katılmaması dikkat çekti

 

Birinci Amatör Lig 1. Grupta Öznakkaşspor’un ardından sezonu ikinci bitirerek Süper Amatör Lige yükselme başarısı gösteren Çatalca temsilcilerinden İzzettinspor, şampiyonluk kutlaması ve dayanışma gecesinde Çatalca Atatürk Spor Kompleksi Konferans Salonunda davetlileriyle bir araya geldi.

 

Ünlü akını!

Büyük bir katılımla gerçekleşen dayanışma gecesinde salon hınca hınç doldu ve davetliler geceye büyük ilgi gösterdi. Kulüp Başkanı Ali Açıkgöz ve yönetim kurulunun birlikte organize ettikleri şampiyonluk ve dayanışma gecesi, oldukça hareketli geçti. Geceye Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcılarından Erhan Güzel ve Fehmi Akyüz, Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş eski Genel Müdürü ve Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, Gökçealispor Kulüp Başkanı Ali Osman Özden, Çatalca Amatör Kulüplerinin babası olarak anılan Rıfat Karagöz, İhsaniyespor Kulüp Başkanı Ercan Salcı, Silivri Kadıköyspor, Silivri Mimarsinanspor, Çiftlikköyspor ve bir çok spor kulübü başkanı ve misafirler katıldı. Geceye aynı gruptan şampiyon olarak çıkan Öznakkaşspor’dan hiç kimsenin katılmaması dikkat çekti.

 

İzzettin halkına teşekkür

Geceye katılan ve kulübe maddi manevi anlamda destek sunanlara plaketler verilerek onore edildi. Geceye katılım gösterenlere hitaben kısa bir konuşma yapan İzzettinspor Kulüp Başkanı Ali Açıkgöz, bu önemli gecede kendilerini yalnız bırakmayan ve camialarına destek olan iş, siyaset ve spor dünyası ile birlikte tüm sporseverlere ve İzzettin halkına desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Müzik eşliğinde mükemmel bir geceye geçiren davetliler, gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek bu anlamlı geceyi mükemmel hale getirmeye çaba gösterdiler. Kulüp Başkanı Ali Açıkgöz ve Yönetim Kurulu üyeleri, geceye katılan misafirlerle tek tek ilgilenerek servisin mükemmel bir şekilde olmasını sağladılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.