Kamil Üci Uluslararası Marmara Kupasında Birinci Oldu

Kamil Üci Uluslararası Marmara Kupasında Birinci Oldu
24 Ülkeden 1200 sporcunun katıldığı Uluslar Arası Marmara Kupası Karate Şampiyonası Başarı ile tamamlandı. Karate Ustası Kamil Üci başarılarına yeni bir başarı ekleyerek birinci oldu.


İstanbul İl gençlik spor Müdürlüğü ve Türkiye Karate Federasyonunun katkıları ile düzenlenen  The International Marmara Cup ( Uluslar Arası Marmara Karate şampiyonası Başarı ile tamamlandı.
 27-28-29 Kasım 2015 Tarihinde Bağcılar Olimpik Kapalı Spor salonunda  düzenlenen  The International Marmara Cup, ( Uluslararası Marmara Karate Şampiyonasında 29 Kategoride düzenlenen şampiyonada  Minik yıldız ve Genç bay bayan sporcular 12 kategori, Gençler büyükler  bay bayanlar 12 kategori de karate bilgi ve tecrübelerini  şampiyonada sergilerken 5 kategori de düzenlenen Materler kategorisinde ise  karate üstatları kıyasıya yarıştı.
Siyasi atmosferin baskısı altında Rusya, 45 sporcu ile  Fransa’yı takip ederken şampiyonaya  Yunanistan 200 sporcu ile  katıldı.
Hamurcu, “Spor Centilmenliktir, Kardeşliktir”
Sorularımızı yanıtlayan WSF World Shotokan Federasyonu Dünya Başkanı Sensei Hayrettin Hamurcu, “Spor centilmenlik, ve kardeşliğin en güzel göstergesidir. Türkiye 24 ülkenin katıldığı dev bir organizasyonu başarı ile gerçekleştirdi. Bu noktada İstanbul il  gençlik ve spor Müdürlüğümüze Türkiye Karate Federasyonumuza Katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Siyasi atmosferin yarattığı bulutlanmaya rağmen Kalbinde spor sevgisi, insanlar arası kardeşliği barındıran dünya gençleri Uluslararası  Marmara Kupasında centilmence karate do sanatını sergilediler. Şampiyonaya katılan tüm ülkelerin sporcularını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Taşdemir “Türkiye Başardı”
Sorularımızı Yanıtlayan WSF World Shotokan Federasyonun Genel Sekreteri Ercüment Taşdemir, “Türkiye uluslar arası organizasyonlardaki başarısını bir kez daha dünyaya kanıtladı. 24 ülkeden  1200 sporcunun katıldığı düzenlenen  The International Marmara Cup ( Uluslar Arası Marmara Karate şampiyonası  büyük bir başarıya imza attı. Bu başarı Türkiye’nindir. Türkiye uluslar arası organizasyonlara ne zaman ev sahipliği yaptıysa hep yüzünün akıyla sonuçlandırmıştır. Bu şampiyonaya emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
WSKU Türkiye Başkanı Bahri Bilal Tebrik Etti.
Düzenlenen Şampiyonayı çok başarılı bulduğunu İfade eden WSKU Başkanı Sensei Bahri Bilal Masterler kategorisinde Birinci olan WSF Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu  Kamil Üci, Birinci Olan Cemil Uzunoğlu,  Recep Keskin, Aydın Yürür, Hacı Ekinci, İbrahim şahin, İbrahim yazıcı Gibi Sporcuların  Madalyalarını Taktim ederen Yaptığı değerlendirmede   “Türkiye ile Türk sporcularının başarı ve centilmenlikleri ile haklı bir gururu yaşıyoruz. Ev sahibi  olduğumuz Uluslar arası Marmara kupasına  katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum.  Türkiye bir başarılı organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Hayırlı olsun” dedi.

Usta Karateci Kamil Üci Yine Birincilik Kürsüsünde
Şampiyonada Materler kategorisinde Kata ve Kumite dallarında yarışan WSF Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Kamil Üci sorularımızı Yanıtlayarak Yaptığı değerlendirmede, “İstanbul İl gençlik spor Müdürlüğü ve Türkiye Karate Federasyonunun katkıları ile düzenlenen  The International Marmara Cup ( Uluslar Arası Marmara Karate şampiyonası da bir birinden değerli sporcuları izledik ve yarıştık. 40-45 yaş kategorisin de Kata ( teknik müsabakada) birinci oldum, aldığım madalyalar  ve kupa ülkeme armağanımdır. Kumite’de  final müsabakasında değerli dostum Cemil Uzunoğlu ile final müsabakasına çıktık. Sensi Cemil Uzunoğlu’da kumite de  birinci oldu. Bir birincilik ve birde ikincilik madalyası ile şampiyonayı tamamladım. Allaha hamd olsun sporun sevgi ve kardeşliğini bir kez daha İl Gençlik Spor Müdürlüğümüz ve Türkiye Karate Federasyonu’nun katkıları ile düzenlenen bu uluslar arası  Marmara Kupasında bir kez daha gördük yaşadık. Yarışmaya katılan tüm sporcuları , Antrenör ve hakemleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum