KÜÇÜKÇEKMECELİ DİLAY TÜRKİYE BİRİNCİSİ

KÜÇÜKÇEKMECELİ DİLAY TÜRKİYE BİRİNCİSİ
Küçükçekmece Belediyesi Spor Okulları öğrencisi Dilay Yıldızhan, büyük bir başarıya imza atarak, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Koşusu'nda Türkiye birincisi oldu.

Atatürk Kültür Merkezi Hipodrom alanında yapılan yarışlarda 32 ilden 134 takım kıyasıya mücadele etti. Küçükçekmece Spor Okulları Atletizm öğrencisi Dilay Yıldızhan tüm rakiplerini geride bırakarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Mustafa Kemal’in 77. Ölüm Yıldönümü dolayısıyla Ankara'da düzenlediği yarışta birinci oldu. Küçükçekmece Belediyesi ekibinin ise Türkiye ikincisi olduğu koşuda büyük heyecan yaşandı.

 

“KÜÇÜKÇEKMECE’DEN DÜNYA ŞAMPİYONLARI ÇIKACAK”

 

Sporun ve sporcunun dostu gençlerin destekçisi Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise yaşadığı mutluluğu gizlemeyerek, “Dilay ve takım arkadaşları beni çok mutlu etti. Küçükçekmece Belediyesi olarak her zaman sporcu gençlerimizin yanında yer aldık. Şimdi bunun meyvesini yemek beni gururlandırıyor. İnanıyorum ki Küçükçekmece’den nice şampiyonlar çıkacak” dedi. Koşu sonunda ise başarı elde eden öğrencilere Atletizm Federasyon Başkanı Fatih Çintımar madalya vererek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.