Milli takım seçmeleri Gürpınar'da yapıldı

Milli takım seçmeleri Gürpınar'da yapıldı
Genç futbolcular arasında yoğun rekabete sebep olan 13 Milli Takım seçmeleri, Beylikdüzü Gürpınar Stadı’nda gerçekleştirildi.


Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Genel Koordinatörü Ersun Yanal’ın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen U 13 Milli Takım seçmeleri, Beylikdüzü Gürpınar Stadı’nda gerçekleştirildi. 1997 doğumlu genç sporculara arasında gerçekleştirilen Milli Takım seçmeleri sırasında yaşanan rekabet dikkatlerden kaçmadı. Kıyasıya bir mücadele içine giren futbolcular, seçmelerden başarıyla ayrılabilmek için ter döktü.

 Yapılan seçmeler ile ilgili bilgi veren Seçici Teknik Direktör Müjdat Yetkiner, yetenekli oyuncuları bulmak için ayaklarına kadar geldiklerini söyledi. Yetkiner, “1997 doğumlu yetenekli oyuncular arıyoruz. Ben ve arkadaşlarım Trakya bölgesinde Babaeski, Tekirdağ, Edirne ve Lüleburgaz da 5 bin sporcu taradık bugüne kadar. Bunların hepsi de amatör kümeden. Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Genel Koordinatörü Ersun Yanal’ın verdiği direktifler doğrultusunda yaptığımız seçmelerle yetenekli oyuncuların ayağına gidiyoruz” dedi.

 Yapılan seçmelerin Milli Takımın geleceği açısından çok önemli olduğunu ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, seçmelerde başarı gösteren tüm futbolcuları tebrik etti. Seçmelerin sonunda Belediyemiz tarafından genç sporculara kalem, şapka ve takvim hediye edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.