PLAY OFF TOPLU SONUÇLAR

PLAY OFF TOPLU SONUÇLAR
SPOR GÜNDEMİNDE MERAK ETTİKLERİNİZ...

PLAY OFF TOPLU SONUÇLAR

B.P.Tuna- Dudullu: 1-2

A.Ş.Doğuş- Silivri: 0-3

Kadırga- İmes: 2-5

Levent- Beşyüzevler: 1-3

Sultangazi- H.Edip Adıvar: 1-1

Avcılar Bld- İdealtepe: 4-2

İstanbul- B.Çekmece: 1-2

Fenerköy- Çatalca: 0-0

Hazırlayan: İskender KORDU

Değerli katkılarından dolayı Sayın YAŞAR UĞUR'a sonsuz teşekkürler.

/-------- -----

ÇATALCA DÜNYALARI KAÇIRDI: 0-0

 

Play Off Bölgesel Amatör Lige Yükselme Grup maçında Çatalcaspor ile Fenerköy puanları kardeşçe paylaştı. Esenyurt Belediye Stadı’nda oynanan maçta özellikle O.Adeyese ile inanılmaz gol fırsatlarından yararlanamayan Çatalcaspor galibiyeti kaçıran taraf oldu.

 

Maçtan önce yenilgiye tahammülü olmayan iki takımın mücadelesi nefesleri kesti. Çatalcaspor oyunun büyük bölümünü rakip yarı sahada oynadı. Fenerköyspor kendi sahasından çıkmakta ve rakip sahada çoğalmakta 90 dakika boyunca zorlandı. Beraberliğe razı bir görüntü çizen sarı lacivertliler son dakikalarda da zaman geçirerek dakikaları eritmeye çalıştı. Çatalcaspor maçın son bölümüne O.Adeyese ile iki tane inanılmaz gol fırsatını kaçırırken tribünler de saç baş yolmak zorunda kaldı. Maçın son bölümlerinde Çatalcaspor Teknik Direktörü Cahit Erçevik orta hakem Özer Bektaş tarafından yoğun itirazlarından dolayı tribüne gönderildi. Kalan sürede iki takım da gol kaydına muvaffak olamayınca mücadele başladığı gibi golsüz bitti. Bu arada maçın bitimiyle orta hakem Özer Bektaş’a tepki gösteren Çatalca taraftarları maçı takip ettikleri kapalı tribündeki koltukları söktü.

 

Stat: Esenyurt Belediye Şehir

Hakemler: Özer Bektaş, Ulaş Koçak, Murat Toraman

Çatalcaspor: Yasin 6.5, Gökay 7, Serkan 7, M.Suat 7, Evren 8.5, Taner 6 (62’Şerif Bergan 5.5), C.Dursun 8, Emircan 7.5, Murat 5.5 (46’Erdem 9), O.Adeyese 4 (80’Soner ?)

Fenerköyspor: Altay 6, Volkansel 5.5, Mesut 6, Ertan 5.5, Tolga 5.5 (46’H.Mahmut 5.5), Gökhan 5.5, Metin 6, Tugay 5.5, Melis Volkan 5.5 (70’Sinan 5), Yakup 5.5, Vedat 5.5

Gol: Yok

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

--------- -------------

 

BAL TOPLU SONUÇLAR
Altınova- Ayşekadın: 2-1
Keşan- Alibeyköy: 2-1
Çiftlikköy Bld- Tekirdağ: 1-0
K.Çekmece- Çerkezköy: 1-1
Beylikdüzü- Kırklareli Sanayi: 3-2
Yeniköy- Velimeşe: 4-1

 

GÜRPINAR- Y.ESENYURT: 4-1
 
U 16 Ligi 1.Grupta oynanan maçta Gürpınarspor, Y.Esenyurt önünde zorlanmadan kazandı.
 
Gürpınar Stadı’nda oynanan karşılaşmada saha avantajını çok iyi kullanan yeşil beylazlı ev sahibi ekibe renkdaşı önünde galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Yılmaz, 34., 63. ve 70. dakikalarda da Umut attı. Y.Esenyurt’un tek golü ise 77. dakikada Şahin’den geldi. Gürpınarspor bu sonuçla puanını 18’e yükselterek zirvede B.Çekmece ile baş başa kaldı.
 
Stat: Gürpınar
Gürpınar: Batuhan, Hıdır, Osman, Yılmaz, Yasin, Hamdullah, Emrah, Erkan, Abdulkadir, Umut, Mert
Y.Esenyurt: Samet, Hakan, Okan, Yakup, İhsan, Ömer, Ramazan, Şahin, Berkay, Umut, V.Budak
Goller: 19’ Yılmaz, 34’, 63’ ve 70’Umut (Gürpınar), 77’Şahin (Y.Esenyurt)
----- ------------
İ.BEYLİKDÜZÜ- KARAGÜMRÜK: 2-2
 
U 19 Ligi 5.Grupta oynanan maçta İ.Beylikdüzü ile lider Karagümrük yenişemedi. Zirvede tek başına kalan Karagümrük, galibiyet parolasıyla çıktığı maçta iki kez öne geçmesine rağmen beraberlikle yetinmek zorunda kaldı.
 
Kemik seslerinin havada uçuştuğu maç kıran kırana bir 90 dakikaya sahne oldu. Gürpınar Stadı’nda oynanan maçta ilk yarıda tek gol konuk Karagümrük’ten geldi. 38. dakikada Ömercan’ın attığı gol ilk yarının skorunu belirledi: 0-1. Ev sahibi İ.Beylikdüzü 62. dakikada Emre ile beraberliği sağladı. Konuk ekip 67’de Ahmet’le bir kez daha öne geçti: 1-2. Ancak maçta son noktayı 76’da İ.Beylikdüzü adına Sertan söyledi. Kalan sürede iki takım da gol kaydına muvaffak olamadı.
 
Stat: Gürpınar
İstanbul Beylikdüzü: Ozan, Fuat, B.Emre, Oğulcan, Emre, Ayberk, Sertan, Emre, Burak, Emre, Burak
Karagümrük: Mehmet, Orkun, Mert, Şimali, İzettin, Davut, Duğan, Ali Ahmet, Yasin, Ahmet, Ömercan
Kırmızı kart: 76’Fatihcan Kısa (F.Karagümrük)
Goller: 62’Emre, 76’Sertan (İ.Beylikdüzü), 38’Ömercan, 67’Ahmet (Karagümrük)
------ ----------
OKYANUS KOLEJİ- İ.DEMİR: 0-1
 
U 16 Ligi 21.Grupta zirve mücadelesi veren İstanbul Demir, deplasmanda mükemmel bir futbolla Okyanus Koleji’ni 1-0 mağlup ederek iddiasını sürdürdü.
 
Esenyurt Belediye Şehir Stadı’nda oynanan maçta baştan sona etkili bir oyun ortaya koyan konuk takıma galibiyeti getiren tek golü 68. dakikada Mahmut attı.
 
Stat: Esenyurt
Hakemler: Kadir Halit Altuntaş, Abdülkadir Çoten, Ahmet Ülgensoy
Okyanus Koleji: Ebrar, Ömer, Burak, Muhammet, Kemal, Süleyman, Ahmet, Murat, Gökselin, Abdullah, Hakan
İstanbul Demir: Erkan, Mert, İsmail, Baran, Ogün, Uğurcan, Atakan, Mahmut, Mücahit, Mert Kozacı, Kerim
Gol: 68’Mahmut (İstanbul Demir)
 
------- -----
 
--------- --------- -----------
U 13 LİGİ 9-10 NİSAN'DA BAŞLIYOR
 
Sırma sponsorluğunda yapılacak olan U 13 Liginin başlama tarihi kesinleşti.
 
Edinilen bilgilere göre ligin büyük bir olasılıkla 9-10 Nisan tarihlerinde start alacağı kaydedildi. Sırma ile de sponsorluk anlaşmasının imzalandığı, lige katılan bütün takımların Sırma'nın hazırladığı formalarla sahaya çıkacağı öğrenildi.
Haber: İskender KORDU
-------- --------
2.AMATÖR PLANLAMASI YAPILIYOR
 
Amatör 2.Kümede yeni sezonda grupların kaç takımdan oluşacağı, kaç takımın gruplarından 1.Amatör Kümeye terfi edeceği büyük bir olasılıkla pazartesi günü belli olacak.
 
Konu ile ilgili olarak pazartesi günü olağanüstü bir toplantı yapılarak statünün ana hatlarıyla netleşeceği öğrenildi.
2 TAKIM MI ÇIKSIN, 1 TAKIM MI ÇIKSIN?
TFF İstanbul Futbol İl Başkanlığını bekleyen en önemli konulardan biri ise gruplardan tek takımın mı, yoksa iki takımın mı doğrudan çıkması. Şu andaki olasılıkların en güçlüsü grup birincilerinin doğrudan, grup ikincileri arasında da tek maç eleminasyon usulü maç oynatılarak turu geçen 8 takımın da bir eleme sonunda 1.Amatör Kümeye terfi ettirilmesi. Zayıf da olsa bir diğer olasılık da ilk iki takımın doğrudan 1.Amatör Kümeye terfi ettirilmesi. Her ne kadar da bu ihtimal zayıf olsa da pazartesi günü yapılacak olan toplantıda en çok zorlanacak ihtimallerden biri olacak. Nedenine gelince 1.Amatör Kümeden 16 gruptan sadece 16 takımın düşmesi, buna karşın 2.Amatör Kümeden ilk iki takımın alınması halinde maksimum 34 takımın 1.Amatöre çıkarılması halinde gruplarda oluşabilecek sayısal dengesizlikler. Özellikle bu konunun pazartesi günkü toplantıda görüşülecek ana konular arasında yer alacağı elimize ulaşan duyumlar arasında. İstanbul Futbol İl Başkan Yardımcısı Adem Mat'ın da iki takımın çıkmasına sıcak baktığı, ancak bunu yaparken de dengeleri kesinlikle göz önünde tutarak ekibiyle birlikte hareket ederek karar vereceği ifade edildi.
152 TAKIM BAŞVURDU
Öte yandan 2.Amatör Kümeye katılacak takım sayısının da kesinleştiği, toplam 152 takımın yeni sezonda 1.Amatör Kümeye yükselmek için mücadele vereceği öğrenildi. Temsilciliğin gruplarda ilk iki takımı çıkarmayı planladığı, ancak Ankara'dan henüz bu konuyla ilgili olarak resmi bir yanıt gelmediği bildirildi. Ankara'nın bu konuya sıcak bakmaması halinde oluşturulacak 17 grupta grup birincilerinin direk, grup ikincilerinin ise tek maç eleminasyon sistemine göre yapılacak tek turlu baraj maçının ardından 1.Amatör Kümeye terfi ettirileceği belirtildi.
Haber: İskender KORDU
------- -------------
2.AMATÖRLERİN KURASI 3 MART’TA
 
Amatör 2.Kümede mücadele edecek olan B.Çekmece, Çatalca ve Silivri takımlarından oluşacak olan bölge gruplarının kura çekiminin 3 Mart'ta yapılacağı öğrenildi.
 
Kura çekiminin 1.Amatör Kümede olduğu gibi yine Silivri-B.Çekmece veya Çatalca'da belirlenecek bir bölgede çekileceği, Suriçi ve Anadolu yakası takımlarının kura çekimlerinin ise ileriki bir tarihte çekileceği öğrenildi. Amatör 2.Küme liginin de kesin olarak 26 Mart tarihinde başlayacağı belirtildi.
Haber: İskender KORDU
------- --------------
MAT: GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ
 
İstanbul Futbol İl Başkan Vekil Adem Mat'tan Haberdar Gazetesine çok özel açıklamalar. Mat, istifası ile ilgili olarak çıkan haberlerin doğruyu yansıttığını, bu kararı bazı vefasızlıklara üzülerek aldığını söyledi.
 
Maç "Babam bir rahatsızlık geçiriyor. Kanser ve ileri aşamada. Ben de bazı vefasızlıklara üzülerek, kızarak son zamanlarda da basında yer alan böyle bir karar aldım. Ancak Mehmet Baykan Ankar'dan geldu bu işle ilgili olarak. Babamı ziyaret ettiler. Yemen Ekşioğlu ile birlikte moral verdiler bize. Bırakmama müsaade etmediler ve bize ihtiyacı olduğunu ifade ettiler. Ben de o gün aldığım kararı sadece 4 kişiyle paylaşmıştım. Bir şekilde olay da basına sızmış oldu. Bir şekilde sonuçta görevimizin başındayız. Spor kamuoyundan da bu kondua çok sayıda serzeniş aldım bırakmamam yönünde. Dolayısıyla şunu öğrendim ki artık kendi başımıza bazı kararlar almamamız gerekiyor. Düşünerek bazı hareketleri yapmamız lazım. Bu olaydan sonra fark ettim ki bizi seven, spor kamuoyuna malolmuş bir durum söz konusu. Yarım kalmaması gereken projeler var. Bunları bitirme adına da elimizden geldiğince görevimizin başındayız." ifadesini kullandı.
Haber: İskender KORDU
------ -----------
İ.BEYLİKDÜZÜ M.K.PAŞA: 1-0
 
U 16 Ligi 13.Grupta zirve mücadelesi veren İ.Beylikdüzü, Gürpınar Stadı'nda oynanan maçta M.K.Paşaspor'u üstün bir oyunla 1-0 mağlup ederek haftayı karlı kapattı.
 
Ev sahibi ekip adına maçtaki tek golü 11. dakikada Atakan kaydetti. Kötü hava koşulları altında oynanan maçta aşırı rüzgar ve yağış nedeniyle futbolcular birbirlerinden çok hava şartlarıyla mücadele etmek zorunda kaldı. Bu sonuçla İ.Beylikdüzü ikinci yarıya galibiyetle başlarken puanını da 18'e yükselterek gruptaki iddiasını sürdürdü. M.K.Paşaspor ise 7 puanda kalarak üst sıralara yaklaşma şansını değerlendiremedi.Grupta haftaya lider giren Altınova, deplasmanda Damla'yı 6-0 gibi net bir skorla mağlup ederek zirvede tek başına kalırken İ.Beylikdüzü de bu sonuçların ardından ikinci sıraya yükselmiş oldu.
------------- ---------------
 
AVCILAR BELEDİYE- İ.BAYBURT: 4-2
 
U 19 Ligi 8.Grupta oynanan maçta Avcılar Belediyespor evinde çıktığı maçta grup sonuncusu İ.Bayburt'u 4-2 mağlup ederek arka arkaya ikinci galibiyetini kazandı.
 
Bu sezon grupta umduğunu bulamayan sarı siyahlılar bu galibiyetle puanını da 13'e yükseltmiş oldu. Geride kalan 9 hafta sonunda henüz puanla tanışamayan İ.Bayburt'un kümede kalması ise mucizelere kaldı.
Avcılar Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı ev sahibi Avcılar Belediyesi'nin 2-1 üstünlüğü ile kapandı. Sarı siyahlılar 15. ve 31. dakikalarda Burak Arpa'nın golleriyle 2-0 öne geçti. 35. dakikada konuk ekip ilk yarının skorunu belirledi: 2-1. İkinci yarıya ev sahibi ekip golle başladı. 52. dakikada Kaan'la skor 3-1'e geldi. Ardından İ.Bayburt penaltıdan skoru 3-2 yaparak beraberlik için umutlandı. Ancak sarı siyahlılar 71. dakikada Deniz'in golüyle maçın skorunu ilan etti: 4-2.
----------------- -----------
İFA- İSTANBUL: 2-1
 
U 19 Ligi 8.Grupta oynanan maçta İFA, ev sahibi olarak çıktığı maçta güçlü rakibi İstanbulspor'u 2-1 mağlup ederek grupta üçüncü sıraya yükseldi.
 
Haftaya 12 puanla giren iki ekibin mücadelesinde sahadan gülerek ayrılan İFA puanını 15'e yükselterek lider İ.Gümüşhane ve yakın takipçisi Hasköy'ün ardından üçüncü sıraya yerleşti. İFA Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri de 6. ve 64. dakikalarda Volkan attı. İstanbulspor'un tek golü ise 44. dakikada geldi.
------ ---------
İKİNCİ NESİL- S.KARTAL: 0-5
 
U 16 Ligi 7.Grupta oynanan maçta S.Kartal deplasmanda İkinci Nesilspor'u 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek evine şen döndü.
 
Mücadelede konuk ekibe farklı galibiyeti getiren golleri 12. dakikada İbrahim, 21., 29. ve 50. dakikalarda Mücahit, 71. dakikada da Sinan attı. S.Kartal bu sonuçla 11 puana yükselirken İkinci Nesil 6 puanda kaldı. Grupta haftaya lider giren Esenlerspor da sahasında Ayazağa'yı 5-0 mağlup ederek zirvede tek başına kaldı.
----- --------
İFA- ÖZMURAT: 3-0
 
U 14 Ligi 2.Grupta oynanan maçta İFA, ev sahibi olarak çıktığı maçta Özmurat'ı 3-0 gibi net bir skorla geçti.
 
İFA Stadı'nda oynanan karşılaşmada İFA'ya galibiyeti getiren golleri İbrahim ve Hasan Salmanlar 2 attı. Bu sonuçla İFA puanını 21'e yükseltirken Özmurat 12 puanda kaldı.
----- -
YENİKÖY- K.ÇEKMECE: 1-1
 
U 19 Ligi 4.Grupta zirve mücadelesi veren lider K.Çekmecespor yakın takipçisi Yeniköy ile 1-1 berabere kalarak haftayı karlı kapattı.
 
Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta ev sahibi Yeniköy 15 .dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla kapandı. 67. dakikada Mustafa ile beraberlik golünü bulan K.Çekmecespor 1-1'lik sonuçla zirvedeki yerini de korumuş oldu. Grupta oynanan diğer maçlarda da lider K.Çekmecespor'un işine yarayan sonuçlar geldi. Haftaya zirveyi yakından takip ederek giren Güngören sahasında Şehzadebaşı'na sürpriz bir şekilde 2-0 yenilerek zirve ile arasındaki puan farkını kapatma şansını kullanamazken K.K.Bekir Mevlana-Atışalanı ile İ.Sivas- Yeşilılgaz maçlarından da galip çıkmadı.
------- ------
GÜLTEPE’NİN GÖZÜ ‘KARA’: 6-3
 
Amatör 2.Küme hazırlıklarını sürdüren Gültepe Özgençlik ile Karaağaçspor cumartesi günü Halkalı Etap Stadı'nda karşı karşıya geldi.
 
Tam bir gol düellosuna sahne olan maçı ev sahibi Gültepe Özgençlik sahadan 6-3 galip ayrılan taraf oldu. Sert esen bir rüzgar altında oynanan maçta her iki takım oyuncuları da topu kontrol etmekte ve organize atak geliştirmekte zorlandı.
Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan iki takımın mücadelesinde Gültepe Özgençlik aldığı 6-3'lik galibiyetle moral bulurken kalesinde 6 gol birden gören Karaağaç evine morali bozuk bir şekilde döndü.
Karşılaşmada Gültepe Özgençlikspor'a galibiyeti getiren golleri Aykut, Gökhan, Erkan 2 ve Arif 2 atarken Karaağaç'ın golleri Onur, Recep ve Ozan'dan geldi.
KÖPRÜ: GÖRÜNTÜ İYİ
Gültepe Özgençlikspor Antrenörü Aziz Köprü maç sonrası yaptığı değerlendirmede genç ağırlıklı bir takım oluşturduklarını belirterek hazır olmayan futbolcuların da sezon başına kadar hazır hale geleceğini söyledi. Köprü "İdman yaptıkça daha ileri gideceğiz. Görüntü iyi. Genç bir takımla mücadele ediyoruz. Çalıştıkça daha iyiye gideceğiz." şeklinde konuştu.
HIZLAN: FUTBOLU BEĞENMEDİM
Maçtan sonra gazetemize bir değerlendirme yapan Karaağaçspor Kulüp Başkanı Naci Hızlan ise takımı beğenmediğini söyledi. Hızlan "Oynanan futbolu beğenmedim. Takımın böyle oynamaması lazım. İstediğimiz gibi oynamıyoruz. Ancak daha bunlar hazırlık maçları. Önemli yerlerin adamları yoktu." dedi.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
------- --------
 
C.BARBAROS EKTİĞİNİ BİÇECEK!
Amatör 2.Küme ekiplerinden Cennet Barbaros yeni sezon hazırlıklarına Mustafa Altay yönetiminde başladı. Antrenmanlarını kendi tesislerinde sürdüren Cennet Barbarosspor gözünü şimdiden şampiyonluğa dikti. Antrenör Mustafa Altay geçtiğimiz yıl genç takımda forma giyen 1992-1993 ve 1995 doğumlu futbolcuların bu sezona hazırlandığını söyledi. Altay "Biz 5 senelik bir program kurduk. Geçen sene bunun olayına başladık. Geçen sene genç takımda yaşları 94-93-92 olan gençleri bu seneye hazırladık. O yaş grubundan kurulu bir A takım çıkacak bu sene. Aralarına iki tane ya da üç tane ağabey koyabilirsek orada birşeyler yapmaya çalışacağız. Geçen sene ektiğimizi bu sene biçmeye çalışacağız." ifadesini kullandı.
"SANTRAFOR ARIYORUM"
Altay, tek eksiklerinin iyi bir santrafor olduğunu, bunun için de arayışlarını sürdürdüklerini kaydederek "İyi bir santrafor arıyorum. Eğer aradığımız kriterdeki santrafor tipini dışarıdan bulamazsak kendi kadromuz içinden birşeyler yapmaya çalışacağız." ifadesini kullandı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
------- --------
GÜZELCESPOR YENİDEN YAPILANDI
 
Amatör 1.Küme kulüplerinden Güzelcespor genel kurul sonrası cuma akşamı kulüp binasında ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. Yaklaşık olarak 2 saat süren toplantı tam kadro olarak yapıldı. Kulüp Başkanı Tamer Canbaz'ın açılış konuşmasının ardınan görev dağılımına gidildi.
 
 Canbaz'ın yeniden kulüp başkanlığına getirildiği toplantıda ikinci başkanlığa Selim Pazarlı, genel kaptanlığa Murat Çelik, basın sözcülüğüne Fatih Çınar, muhasipliğe Recep Erol, Hüseyin Aydın, genel sekreterliğe Volkan Kotan getirildi. Toplantıda ayrıca kulübün mali durumu masaya yatırıldı. Kulüp Başkanı Tamer Canbaz yönetim kurulu üyelerinden fedakarlık istedi. Toplantının en önemli konusu genel kaptanlık koltuğuna oturacak ismin belirlenmesi oldu. Bir önceki yönetimde genel kaptanlık yapan Fatih Çınar'ın işlerinin yoğun olması nedeniyle kulüp başkanı Tamer Canbaz'ın önerisi üzerine Murat Çelik'in ismi oylamaya sunuldu. Oylama sonunda Çelik üzerinde fikir birliği oluştu. Çelik de bu görevi kabul edince genel kaptanlık genç yöneticinin oldu. Bunun üzerine Çınar'ınn da yeni yönetimde basın sözcüsü olarak görevine devam edeceği belirtildi. Toplantıya elinde baklava ile gelen Çınar daha sonra kendi elleriyle kulüp başkanı Tamer Canbaz'a tatlı ikram etti.
Görev dağılımın ardından yönetim kurulu üyelerine bir teşekkür konuşması yapan kulüp başkanı Tamer Canbaz zor bir göreve soyunduklarını söyledi. Canbaz "Zor bir işe soyunduk. Birlik ve beraberlikle en iyisini yapacağımıza inanıyorum. Yıllardan beri görev aldık. Bizim tecrübemiz yanında sizlerin gençlik ve dinanizminizle güzel ve keyifli bir Güzelcespor ortaya çıkacak diye düşünüyorum." ifadesini kullandı. Yönetim kurulu üyelerinin yanısıra toplantıya davet edilen altyapı antrenörü İsmail Çebi'ye de kulübe görev yaptığı süre içerisinde vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
- --
 
 
 
U 19 LİGİ TOPLU SONUÇLAR
2.Grup
Sakarya İmç- İstiklal: 3-2
G.Birliği- Kocasinan: 1-3
Nurtepe- B.Trakya: 0-4
Reşitpaşa- B.G.Gücü: 3-2
4.Grup
Güngören- Şehzadebaşı: 0-2
İst. Sivas- Yeşilılgaz: 0-0
K.K.Bekir Mevlana- Atışalanı: 0-0
Yeniköy- K.Çekmece: 1-1
5.Grup
İ.Beylikdüzü- Karagümrük: 2-2
6.Grup
Cfs Bağcılar- K.Güç: 2-1
E.K.Yıldız- Y.Özkartal: 2-3
Alibeyköy- Kadırga: 2-0
Günyamaç- Özmurat: 4-0
8.Grup
Avcılar Bld- İ.Bayburt: 4-2
İfa- İstanbul: 2-1
Rami- Esenyurt: 5-2
İ.Gümüşhane- Hasköy: 5-3
10.Grup
Ö.D.Yıldız- Eroğlu: 1-0
Küçükköy- Thy: 6-1
Özalibeyköy- Çayırbaşı: 1-1
M.Ş.Paşa- Kanarya: 0-7
12.Grup
Mahmutbey- Parseller: 2-0
Ö.Y.Selim- 1907 A.Ç.Çeşme: 2-0
Feriköy- Yıldıztabya: 0-3
14.Grup
Altıntepsi- Çapa: 1-1
Sütlüce- Terazidere: 5-1
Ç.T.Ümit- K.Yeşilova: 1-2
16.Grup
K.M.Paşa- Beşyüzevler: 1-3
H.E.Adıvar- Ömerli: 2-1
B.Y.Çarşı- B.Olimpik: 3-3
18.Grup
Çavuşbaşı- Kartalgücü: 1-2
20.Grup
Sultantepe- Yakacık: 0-1
24.Grup
İstanbul- Sancaktepe Bld: 4-2
Bayrampaşa- Beylerbeyi: 3-2
Beykoz- Tepecik: 1-7
Hazırlayan: İskender Kordu
Değerli Katkılarından Dolayı Sayın Selami Özen’e Sonsuz Teşekkürler.
 
U 16 LİGİ TOPLU SONUÇLAR
1.Grup
Gürpınar- Y.Esenyurt: 4-1
Güzelce- Silivri: 2-4
3.Grup
Kocasinan Site- Selvi: 5-0
İ.Artvin- B.Kartaltepe: 5-1
Kartaltepe- Vefa: 1-3
İ.Bafra- Etiler: 5-1
5.Grup
Yenibosna- Bakırköy: 0-3
E.Turgut Reis- Alibeyköy İmar: 3-1
Sarıyer Bld- Boğaziçi: 0-5
7.Grup
Esenler- Ayazağa: 5-0
İkinci Nesil- S.Kartal: 0-5
Levent- C.Barbaros: 3-0 (H)
Kuştepe- Gün Doğuş: 1-3
9.Grup
B.P.Tuna- Ortaköy: 8-0
Sultangazi- Okyanus: 2-3
Y.Kemal İ.Y.- Merkezefendi: 0-3
11.Grup
Es. Tokat- İkitelli: 1-3
Zara Ekinli- B.P.Teknik: 3-1
Gazi Mah.- H.Taştepe: 5-2
Araphan- Arnavutköy Bld: 1-3
13.Grup
İ.Beylikdüzü-M.K.Paşa: 1-0
Damla- Erok: 3-0
Ç.B.Özkan- Altınova: 0-6
S.Yeni Mah.- Karadeniz: 0-0
15.Grup
Haznedar- B.Bahçe: 2-0
Beştelsiz- Üçyüzlü: 1-5
T.B.Kültür- Güzelhisar: 7-0
P.İ.Köprülü- Bağcılar: 2-5
17.Grup
Emlakbank- Işık: 0-3
Güneştepe- Sefaköy: 5-0
B.Ümitler- Albayrak: 2-0
19.Grup
S.Çeşme Birlik- Kağıthane: 1-4
Irmak- Çeliktepe: 0-1
Topkapı- Güneşli: 2-4
21.Grup
Okyanus Koleji- İst. Demir: 0-1
Okmeydanı- Z.Yıldız: 3-0
Göktürk- Taşköprü: 0-1
23.Grup
Rumeli İ.Y.- Altınay: 10-0
Arnavutköy- Bolluca: 8-2
Giresun Emeksan- Küçükpazar: 6-0
27.Grup
Selimiye- Libade: 5-0
29.Grup
Kirazlıtepe- Bulvar: 1-3
31.Grup
Gümüşsuyu- F.Tepe D.Pınar: 0-2
33.Grup
Kasımpaşa- Zeytinburnu: 8-2
Hazırlayan: İskender Kordu
Değerli katkılarından dolayı Sayın Selami ÖZEN’e sonsuz teşekkürler.
 
U 14 LİGİ TOPLU SONUÇLAR
2.Grup
İ.Sinop- K.Yeşilova: 4-1
K.Güç- Kanarya: 1-4
İfa- Özmurat: 3-0
4.Grup
Fenergücü- Gop B.Başı: 6-0
Mahmutbey- Cfs Bağcılar: 0-3
V.C.Bayar- Güngören: 2-6
E.K.Yıldız- Başakşehir: 2-7
6.Grup
B.Olimpik- Kocasinan: 3-0
Tozkoparan- Şirinevler: 1-2
Ö.Y.Selim- H.Çetinkaya: 7-0
Atışalanı- H.Dinçsoy: 0-7
8.Grup
Küçükköy- Beşyüzevler: 0-5
Özalibeyköy- Altıntepsi: 0-0
Yıldıztabya- Terazidere: 4-1
10.Grup
Muratpaşa- K.K.Bekir Mevlana: 0-2
G.Birliği- Ceylan: 3-2
Taşoluk- Kemerburgaz: 3-1
12.Grup
K.Çekmece- Eroğlu: 1-2
İstanbul- K.M.Paşa: 4-2
Yeşilılgaz- Telsiz: 1-1
14.Grup
B.Trakya- Y.S.Selim: 3-1
Y.Güneş- Haydar: 1-4
Thy- Olimpiyat: 2-2
Şehremini- Beştelsiz: 4-1
16.Grup
B.Y.Çarşı- S.Tepe Yeşilce: 3-3
Ç.T.Ümit- İ.Bayburt: 1-3
İ.Gümüşhane- Günyamaç: 3-1
Maden- Ş.Sanayi: 5-0
18.Grup
Haliç- Sadabad: 4-2
M.K.Tayfun- H.E.Adıvar: 2-3
Hür Eğitim- Bahçeköy: 3-1
Gültepe- İstinye: 0-0
20.Grup
A.Hürriyet- Tarabya: 1-8
Çıksalın- Reşitpaşa: 0-7
Yeniköy- Ç.Zeytin: 7-1
Ş.Yayla- Hasköy: 6-2
22.Grup
Hamidiye- Feriköy: 1-7
Y.Ortabayır- Akatlar: 2-1
Yıldız- Dikilitaş: 0-6
24.Grup
Mesudiye- A.Ş.Doğuş: 3-1
26.Grup
A.Hisarı- İ.Çevre Orman: 1-7
Bağlarbaşı- Dudullu: 1-3
30.Grup
Çavuşbaşı- C.Anadolu: 10-0
Hazırlayan: İskender KORDU
Değerli katkılarından dolayı Sayın Selami ÖZEN’e sonsuz teşekkürler.
 
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.