Şampiyonlara stad müjdesi

Şampiyonlara stad müjdesi
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, gruplarında oynadıkları tüm maçları kazanarak şampiyonluğunu ilan eden ve rakip filelere tam 63 gol atan futbolcuların şampiyonluk yemeğine katıldı.
 
Avcılar Belediyesinin Sosyal tesislerindeki yemekte konuşan Değirmenci, “Sizleri tebrik ediyorum. Hani bir reklâm var ya Çok oluyorsunuz… Biz yaptığımız her hizmetle aynı o reklâmı uyguluyoruz. Çok oluyoruz. İstanbul’da çok oluyoruz, Türkiye’de çok oluyoruz. Bu başarılarda hepimizin katkısı var” dedi.
FUTBOLCULARA STAD MÜJDESİ
Futbolculara şampiyonluk gecesinde müjde veren Başkan Değirmenci, “Bundan böyle maçları yeni stadyumda oynayacaksınız. Çalışmalarımız bitti. Avcılar stadyumu tam anlamıyla bir spor kompleksi olacak. Bundan böyle yaptığımız hizmetleri göreceksiniz. Bu şampiyonluk için sizleri tebrik ediyoruz. Hedefimiz sporun her alanında çok büyük. Çıtayı sürekli yükseltiyorsunuz” dedi.
HAK ETTİLER
Süper Amatör Küme 4.Grupta şampiyonluğunu haftalar öncesinden ilan eden Avcılar Belediyespor grubun son maçında ikinci olarak Play Of oynamaya hak kazanan İMES’ i 3–0 mağlup ederek sezonu namaglûp olarak kapatan Avcılar Belediyespor’ lu futbolcular şampiyonluk yemeğinde döktürdüler. Pistte de sahadaki gibi coşan futbolcular doyasıya eğlendi. Kulüp Başkanı Taner Taşdelen futbolcuları burada da tebrik etti. Gecede Avcılar Belediye spor’un golcüsü Onur söylediği türkülerle arkadaşlarından büyük alkış aldı. Taraftarlarında katıldığı yemekte şampiyonluk türküleri söylendi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.