SİLİVRİSPOR 12’DEN VURDU: 3-1

SİLİVRİSPOR 12’DEN VURDU: 3-1
SPORDA BU HAFTA... SPORDA BU HAFTA... SPORDA BU HAFTA... SPORDA BU HAFTA... SPORDA BU HAFTA... SPORDA BU HAFTA... SPORDA BU HAFTA... SPORDA BU HAFTA...
SİLİVRİSPOR 12’DEN VURDU: 3-1
 
Grubunda yenilgi ve mağlubiyet almadan yoluna doludizgin devam eden Silivrispor, Gazi Mahallesi deplasmanını da 3-1’lik skorla galip ayrılarak zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırmaya başladı. Mavi kırmızılılar 4’te 4 yaparak 12 puana ulaştı, zirvede tek başına kaldı.
 
Gruptaki en zor deplasmanlarından birine çıkan Silivrispor’a galibiyeti getiren golleri 1. dakikada Ali Yavuz, 34. dakikada Gencay, 50. dakikada da Oğuz attı. Ev sahibi ekip 46. dakikada Burak’la farkı bire indirmesine rağmen başka gol bulamadı.
GAZİ MAHALLESİ’NDEN SICAK KARŞILAMA
Gazi Mahallesi Stadı’nda oynanan maç öncesi Gazi Mahallesi takımının tüm yöneticileri Silivrisporlu oyuncuları, teknik heyeti ve yöneticilerini otobüs gelir gelmez karşılayarak misafir ettiler. Gazi başkanı ve yönetiminin büyük bir özen gösterdiği kafile stadın en iyi yerinde ağırlanarak maça ısınması sağlandı.
SİLİVRİSPOR GOLLE BAŞLADI
Grubunda iddiasını sürdürmek isteyen Silivrispor maça başladı. Yapılan santra vuruşundan sonra Gazi ceza alanında topla buluşan Ali Yavuz topu dipleyerek kalecinin üstünden ağlara yolladığın da dakikalar daha 1’i gösteriyordu: 0-1. Yediği golün şokunu atlamayan Gazi takımı ilk 15 dakika büyük bir bocalama dönemi geçirdi. Bu dakikalarda Silivrispor Ali Yavuz, Cankat ve Metin ile yüzde yüzlük pozisyonlarını değerlendiremedi. 34. dakikada sahneye çıkan Gencay ilk yarının skorunu belirleyen isim oldu: 0-2.
Müsabakanın ilk yarısı Silivrispor’un üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıya iyi başlayan ekip Gazi oldu. İlk yarıda Silivrispor’un yaptığı gibi Gazi de yaptığı santranın ardından Silivri ceza alanına uzun bir top gönderdi. Yapılan ortada seken topu iyi takip eden Burak 46. dakikada takımının umutlanmasını sağladı: 1-2. Bu güzel golün ardından iyice umutlanan ve ilk yarıdaki ölü toprağını üzerinden atan Gazi Mahallesi takımı Silivrispor’un üstüne iyice yüklenmeye başladı. Özellikle ikinci yarının hemen başında bulduğu golden sonra iyice dirilen Gazi Mahallesi 50. dakikada kendi ceza alanının hemen önünde Ali Yavuz’u düşürünce Silivri serbest atışı kazandı. Silivrispor kazandığı serbest atışı Özgür kullandı. Takım kaptanı Özgür Kurt topa sert vuracakmış gibi yaptı ve Gazi’nin arka direği iyi bir kesme yaptı, burada topu iyi takip eden Oğuz uçarak kafa ile ağları havalandırdı: 1-3.
Bu golden sonra defansına iyice çekilen Silivrispor Gazi ataklarını orta alanda bertaraf etmeye çalıştı. 55. dakikada Burak Gazi adına mutlak bir fırsatı kaçırdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Silivrispor çekinerek geldiği Gazi Mahallesi deplasmanından cebine 3 puanı koyarak döndü.
SİLİVRİSPOR’DAN GAZİ MAHALLESİ’NE TEŞEKKÜR
Maçtan sonra Silivrispor Kulübü As Başkanı Mutlu Memiş yaptığı açıklamasında; “Gerçekten de bizim en çok çekindiğimiz bir deplasmandır diyebilirim. Gazi Mahallesini kutluyorum. Gerçekten iyi mücadele ettiler. 90 dakika boyunca dinmeyen bir tempo ve mükemmel bir oyun vardı sahada. Her iki takım oyuncuları centilmenlik çerçevesinde mücadelelerini vermiştir. Kazanan biz olduk ayrı bir durum ama gösterilen ilgi ve alaka güzeldi. Ayrıca bu sezon ve geçtiğimiz sezonda dahil olmak üzere bizi yani oyuncularımızı, teknik heyetimizi ve yöneticilerimi en iyi şekilde ağırlayan kulüptür. Gazi Mahallesi Spor Kulübü Başkanı ve yönetimine bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkür ederim” dedi.
 
Stat: Gazi
Hakemler: Onur Karabaş 9, Uğurtan Demirtaş 9, Gülalper Çiçek 9
Gazi Mahallesispor: Serhan 6, Erhan 7, Kazım 6, Bayram 5 (42 Adnan 6), Cem 6, Halil 6, Şahin 6 (60’ Gökhan 5), Uğur 7, İlhan 6, Burak 8 (69’ Sinan 8), Sercan 6
Silivrispor: Murat 8, Sonat 8, Fatih 8, Özgür 8, Gencay 8 (67’ Vahit 8), Volkan 8 (60’ Okan 8), Metin 8, Yunus 8, Ali Yavuz 8, Cankat 8, Erdal 8 (31’ Oğuz 8)
Goller: 1’ Ali Yavuz, 34’ Gencay ve 50 Oğuz (Silivri), 46’ Burak (Gazi Mahallesi)
Haber ve fotoğraflar: ENGİN AKIN
--------- ---------
 
SÜPER AMATÖR TOPLU SONUÇLAR
1.Grup
Albayrak- Ayazağa: 2-0
Haliç- İdealtepe: 1-0
Okmeydanı- Sultanbeyli: 2-2
Fenerköy- Dikilitaş: 1-1
Esenler- Kaynarca: 1-2
Ö.K.Ahmet Bay
3.Grup
K.Okspor- Levent: 1-8
Özfatih- Ataşehir Doğuş: 3-1
Bulvar- Arnavutköy: 2-2
Göktürk- Zara Ekinli: 1-2
Bağcılar- Ortaçeşme: 3-1
Y.Esenyurtspor Bay
5.Grup
Gazi Mah.- Silivri: 1-3
Yenibosna- Yonca: 2-1
Kağıthane- Erok: 1-2
B.Çekmece- Selimiye: 1-4
Bakırköy- Yıldırımbosna: 1-0
Vefa Bay
7.Grup
Çakmak- Çıksalın: 1-1
Ortaköy- Z.Yıldız: 1-2
İst. Sinop- Kadırga: 0-1
B.P.Tuna- Alibey: 3-2
Çeliktepe- Merter: 3-0
Hazırlayan: İskender Kordu
Değerli katkılarından dolayı Sayın Yaşar UĞUR’a sonsuz teşekkürler.
------- ----------
BÜYÜK HÜSRAN: 1-4
 
Süper Amatör Küme 5.Grupta B.Çekmece’den adeta intihar gibi bir yenilgi. B.Çekmece Stadı’nda oynanan maçta Selimiye önünde ilk yarı mükemmel bir oyunla devreyi Hakan Gaş’ın golüyle 1-0 önde kapatan B.Çekmecespor ikinci yarıda önce kaleci Sami’nin ardından da savunmanın ikramlarıyla maçı Selimiye’ye hediye etti.
 
 
İlk yarıda döktüren ikinci yarıda ise dökülen B.Çekmecespor kalesinde arka arkaya gördüğü gollerden sonra da tribünlerin büyük tepkisi ile karşı karşıya kaldı. Taraftarlar ikinci yarı boyunca teknik direktör Tuncay Soyak’ı istifaya davet etti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte takımlarına büyük tepki gösteren taraftarlar sahadan 4-1 galip ayrılan konuk Selimiyespor’u alkış yağmuruna tuttu. Selimiyesporlu futbolcular da bu alkışlara alkışla karşılık verdi.
HERŞEY GÜZEL BAŞLADI
B.Çekmecespor adına maçta her şey mükemmel başladı. İlk yarıda futbol adına her türlü güzelliği sahaya yansıtan B.Çekmecespor Hakan Gaş’ın golüyle de 1-0 öne geçerek taraftarları da galibiyet için umutlandırdı. Ancak ne olduysa ikinci yarı ile birlikte olmaya başladı. İlk yarıda övgü ile karşılanan futbol ikinci yarıda yerini taraftarların yuhlamalarına bıraktı.
SAMİ’DEN HATALI GOLLER
B.Çekmecespor’da tarihi hezimetin pimini kaleci Sami’nin 55. dakikada Gürsel, 63. dakikada da Aykut’un attığı gollerde yaptığı hatalarla çekti. Bu gollerden sonra bir anda 2-1 yenik duruma düşen B.Çekmecespor tamamen oyun disiplininden kopmaya başladı. Her hattıyla tel tel dökülmeye başlayan bordo mavi kırmızılıların kalesine gelen her top gol tehlikesi yarattı. 2-1’den sonra tribünde homurdanmalar artmaya başladı. 77. dakikada Selimiye’nin Sinan’la attığı üçüncü golden sonra tribünler koro halinde Tuncay Soyak’ı istifaya davet etti. Yediği gollerde büyük hatalara imza atan Sami de tribünlerin bir başka boy hedefi oldu. 89. dakikada Gürsel’in attığı gol ise Soyak’a yapılan istifa davetlerinin daha gürültülü hale gelmesine neden oldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte B.Çekmece taraftarları stadın dışına çıkarak uzun süre takım otobüsünü bekledi.
ALKIŞLAR SELİMİYESPOR’A
Maçın bitimi ile birlikte kendi takımlarına ve teknik direktör Tuncay Soyak’a büyük tepki gösteren B.Çekmecespor taraftarları Selimiyesporlu futbolcuları ise alkış yağmuruna tuttu. B.Çekmece taraftarlarının tribünlere çağırdığı Selimiyesporlu futbolcular tribüne gitmek yerine bordo mavi beyazlı taraftarlara aynı şekilde alkışla karşılık verdi.
TARAFTAR ÇILGINA DÖNDÜ
B.Çekmecespor taraftarları alınan yenilgi sonrası adeta çılgına döndü. Teknik direktör Tuncay Soyak’la birlikte yönetimi de istifaya davet eden bordo mavi beyazlı taraftarlar uzun süre sakinleşmedi. Maçın bitimi ile birlikte futbolcuları beklemek için stadın dışındaki araç yolunun üzerinde bekleyen 150 kişilik taraftar gurubu burada takım otobüsünü beklemeye başladı.
TARAFTAR: ‘TUNCAY SOYAK İSTİFA’
Taraftarlar özellikle 2-1’den sonra teknik direktör Tuncay Soyak aleyhine maçın bitiş düdüğüne kadar ‘Soyak istifa’ diye stadı inletti. Taraftarlar ‘Tuncay Soyak şaşırma, sabrımızı taşırma’, ‘Tuncay Soyak İstifa’, ‘Hocam söyle bize takım niye oynamıyor’, ‘Tuncay dışarı, Saddam içeri’ diyerek adeta isyanları oynadı. Taraftarlar Selimiye’nin attığı dördüncü golün ardından da ‘Taraftar burada, yönetim nerede’ diyerek yönetimi de göreve davet etti.
Bu sonuçla B.Çekmecespor taraftarlarının önünde çıktığı ikinci maçı da kaybederek 4 hafta sonunda deplasmanlarda topladığı 6 puanla dördüncü sıraya gerilerken üçüncü maçını da kazanan Selimiyespor lider Silivrispor’un ardından ikinci sıraya yerleşti.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
------- --------------
SEFAKÖY- İGDAŞ: 5-3
Stat: Sefaköy Kartal
Hakemler: Saruhan Özgençoğlu 8, Ramazan Açıkgöz 8, Sinan Otlu 8
Sefaköyspor: Yunus Emre 6, Erdi 6, Ziya Sinan 6, Seyfettin 6, Deniz 7.5, Süleyman 7.5, Buğra 7.5, Eyüp 8, Doğan 7 (78’Mustafa), Gürkan 7.5, Erdinç 6.5
İGDAŞ: Cem 8, Serdar 8, Emrecan 6, Mustafa 7.5, Vedat 6.5, Doğukan 8, Yılmaz 8, Barış 7.5, Serhat 7.5, Murat 7.5
Goller: 15’Gürkan, 31’Mustafa, 36’Deniz, 39’Vedat, 40’ ve 62’Doğan (pen), 80’Yılmaz, 90+3’Mustafa
Haberi yarın
----- ------------
BAL TOPLU SONUÇLARI
10.Grup
Zafer- Kestel Belediye: 1-1
Biga- Osmaneli: 1-1
Merinos Aş- Yenişehir Belediye: 2-0
Edremit Belediye- Ayvalık Bld: 0-2
Feriköy- İst. Kartal Bld: 2-0
F.Karagümrük- Maltepe: 4-2
11.Grup
Serdivan- Kaynaşlı: 4-1
Körfez Bld. H.Yıldız- Kocaeli B.Ş.B.K.: 1-1
Küçükköy- Sultanbeyli Bld: 0-0
Düzce- Beyköy: 2-2
Rami- Ümraniyespor: 1-8
İzmit Çenesuyu Plajyolu- Derince Bld: 0-1
Adapazarı- Hendekgençlik: 3-2
12.Grup
Çerkezköy- Kırklareli Sanayi: 1-0
Tekirdağ- Velimeşe Bld: 2-0
Keşan- Ayşekadın G.Birliği: 1-0
Çiftlikköy Bld- Altınova Bld: 1-1
K.Çekmece- Yeniköy: 2-1
İ.Beylikdüzü- Alibeyköy: 0-0
Hazırlayan: İskender KORDU
------- --------
 
K.ÇEKMECE UZATMADA COŞTU: 2-1
 
Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen K.Çekmecespor ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı maçta Yeniköyspor’u 48. dakikada Sinan, 90+3. dakikada da Coşkun’un golleriyle 2-1 mağlup ederek taraftarlarına galibiyet hediye etti.
 
K.Çekmece Metin Oktay Stadı’nın dolu tribünleri önünde oynanan maça baskılı başlayan taraf konuk Yeniköyspor oldu. Rakibinin daha gözünü açmadan 2. dakikada Sefer’le 1-0 öne geçen konuk ekip daha sonra savunmaya dönük kontratak bir futbola döndü. İlk yarı boyunca iki takımın karşılıklı ataklarına sahne olan maçta devre konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle maça hareket kazandıran K.Çekmecespor bunun meyvelerini de erkenden almaya başladı. 48. dakikada Sinan’la beraberliği sağlayan K.Çekmecespor bu golle aynı zamanda büyük bir özgüven de kazanarak ataklarını rakip kalede daha da sıklaştırarak akın üstüne akın yaptı. Taraftarlarının da coşkulu desteğini arkasına alan yeşil beyazlılar bu bölümde Mustafa ile üç, Erman’la da bir net pozisyondan yararlanamadı. Son dakikalara doğru baskısını iyice arttıran ev sahibi ekip ikinci yarıda tamamen savunmaya çekilen rakibi önünde oyunun bütün inisiyatifini elinde tuttu. Yeniköyspor’un en etkili oyuncusu ve ilk golün sahibi olan Sefer’in de ikinci yarıda sakatlanıp oyundan çıkması Yeniköy’ün bütün oyun planlarını bozdu. 90+3. dakikada sahneye çıkan Coşkun attığı golle maçın skorunu ilan etti: 2-1. K.Çekmecespor ilk maçında taraftarlarına galibiyet hediye ederken evine puansız dönen Yeniköy de lige kötü bir başlangıç yaptı.
 
Stat: K.Çekmece Metin Oktay
K.Çekmece: Mehmet, Erkan, Hakan (65’Tuncay), Alihan, Harun, Yıldırım, Sinan (57’İbrahim), Emre, Recep, Mustafa, Mehmet (48’Aytaç)
Yeniköyspor: Ersin, Gökhan Kala, Yağız, Yusuf Orhan, Saruhan, Atalay (83’Uğur), Murat, Mesut, Coşkun, Sefer (72’Barış), Yusuf Türk (66’Sercan)
Goller: 2’Sefer (Yeniköy), 48’Sinan, 90+3’Coşkun (K.Çekmecespor)
Hazırlayan: İskender KORDU
---- --------------
 
------- --------
 
GÜL: HOCAMIZA GÜVENİYORUZ
 
B.Çekmecespor Kulüp Başkanı Güngör Gül gazetemize yaptığı değerlendirmede taraftarların tepkilerinde haklı olduğunu, teknik direktör Tuncay Soyak’la da yola devam edeceklerini söyledi.
 
B.Çekmecespor Kulüp Başkanı Güngör Gül maçtan sonra çarpıcı açıklamaların altına imza attı. Taraftarın tepki göstermekte haklı olduğunu belirten Gül, teknik direktör Tuncay Soyak’a da sahip çıktı. Gül “Maç 1-0’dan 4-1’e gelince tepki olmuştur. Bu futboldur. Biz de geçen sene Selimiye’yi 4-1 yendik kendi sahasında. Hocamız gerekli tedbirleri alacaktır. Önümüzdeki maça bakacağız. Futbolcular da biraz çalışacak. Seyircinin tepkisini doğal karşılıyoruz. 1-0 yenerken ikinci yarı takımın 4-1 mağlup olması herkesi üzmüştür. Biz hocamıza güveniyoruz. Hocanın da gerekli tedbirleri alacağına inanıyoruz. Hoca da istemez 1-0 galipken 4-1 yenilmeyi. Kimse istemez böyle bir sonuçla kendi sahasında karşılaşmayı. Bir santrafor eksiğimiz vardı. Onu da aldık. Ancak bir anda takıma adapte olamadılar.” İfadesini kullandı.
Haber: İskender KORDU
---------- --------
 
 
 
 
 
 
----- -----------------
Y.ESENYURT NON STOP
Hafta sonunu bay geçiren Y.Esenyurtspor Pazar sabahı Esenyurt Belediye Stadı’nda kondisyon ve yükleme ağırlıklı bir antrenman yaparak Çarşamba günü oynayacağı Ataşehir Doğuş maçının hazırlıklarına devam etti. Tam kadro olarak yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlenirken antrenör Kemal Aktaş’ın futbolcularla bir görüşme yaparak A.Şehir Doğuş deplasmanından 3 puan istediği kaydedildi. Aktaş’ın futbolculara yaptığı konuşmada “Zirve yarışından kopmak istemiyorsak A.Şehir Doğuş maçını kazanmak zorundayız. Zirveye ortak olabilmemiz için bu maçı kazanmalıyız.” Dediği bildirildi. Aktaş’ın maç öncesi bütün planlarını galibiyet üzerine kurduğu öğrenildi. Bu arada Çarşamba günü yapılacak maç öncesi sakat oyuncu bulunmadığı, savunmanın önemli isimlerinden Olcay’ın ise okuldan dolayı Çarşamba günü 18 kişilik maç kadrosundan çıkarılabileceği belirtildi. Antrenör Kemal Aktaş da maç öncesi yaptığı açıklamada “Kazanmak için gidiyoruz.” İfadesini kullandı.
Haber: İskender KORDU
--------- -----------
MURATBEY- KESTANELİK: 4-4
Stat: Çatalca
Hakemler: Cem Özcan, Göksenin Eroğlu, Yahya Uğur Eryılmaz
Muratbey: Can, Turan, Mutlu, Evren (46’Mümin), Serkan, Necati (75’Fatih), Erhan, Bilal (46’Arda), Yusuf, Rasim, Muhammet
Kestanelik: Gürkan, Turgay, Recai, Serhat, Hamit, Volkan, Yiğit, Evren, Sinan (75’Anıl), Emre, Sezgin
Goller: 8’Yusuf, 50’, 65’ ve 70’Rasim (Muratbey), 20’Yiğit, 46’Evren, 53 ve 90’Emre (Kestanelik)
------- -----------
 
----- -------------------
 
--------- ---------
B.P.TUNA- ALİBEY: 3-2
Stat: Bayrampaşa Belediye
B.P.Tuna: Hakan, Ömer, Burak, Paşa, Ekrem, Sinan (45’Gökhan), İhsan (70’Şahin), Selçuk, Önder, Uğur, Mehmet
Alibeyspor: Mert, Abdülkerim, Özcan, Gurur, Yüksel, Cem, Çağlar, İlhami, Erkut, Cihan
Goller: 80’ ve 85’Önder, 82’Ekrem (B.P.Tuna), 30’Cihan, 70’Yüksel (Alibey)
Haberi yarın
----- -------
 
 
--------- ------------
S.KARTAL- T.B.KÜLTÜR: 2-3
Stat: S.Kartal
Tepebağ Kültür: Semih, Ahmet, Aziz, Ercan, Yücel, Özden, Hüseyin, N.Koray, Gökhan, Okan, Özgür
Sefaköykartalspor: Sedat, Metin, Erkan, Birol, Emrah, Abdülkadir, Murat, Aytaç, Çetin, Y.Emre, Fatih
Goller: 41’Mert,. 47’Gökhan, 55’Mert (Tepebağ Kültür), 59’Çetin, 65’Yunus Emre (S.Kartal)
Haberi yarın
------ -------------
------ -
BATIKÖY- AKÖREN: 2-0
 
Stat: Tepecik
Hakemler: Gökmen Dal, Sinan Uğur, Barış Uzuner
Batıköyspor: Egetay, Özhan, Tarık, Süleyman, Yasin, Erkan, Yusuf Baran, Servet, Hakan, Serdar, Ozan
Akörenspor: Oğuz, Samet, Yıldıray, H.Tolga, Salih, Hafiz, Niyazi Mert, Turgay, Ferit, Ünal, Ercan
Goller: 70’Ozan, 86’Süleyman (Batıköy)
- ----- -----
 
 
U 17 LİGİ TOPLU SONUÇLAR
2.Grup
Gürpınar- Esenyurt: 3-1
Ömerli- S.Kadıköy: 5-0
4.Grup
Taşoluk- F.Karagümrük: 1-2
Topkapı- Atakent: 0-4
Çapa- Rumeli İ.Y.: 3-2
6.Grup
Güneştepe- E.Kentyıldız: 8-0
Yeşilılgaz- Muradiye: 3-2
Irmak- Yeşildirek: 5-1
Yıldıztabya- Haznedar: 5-1
8.Grup
İstanbul- Gürsel: 1-2
A.Hürriyet- Beşyüzevler: 1-7
Yıldız- B.Trakya: 0-5
10.Grup
A.Doludere- Sultangazi: 0-9
Muratpaşa- Çayırbaşı: 3-0
Küçükköy- Thy: 1-2
12.Grup
Es. Örnek İ.Y.- Nurtepe: 3-0 (H)
Kartaltepe- Hür Gücü: 3-2
Taşköprü- İfa: 0-7
G.Birliği- M.K.Paşa: 4-0
14.Grup
Özmurat- İstinye: 6-0
A.Çobançeşme- Erok: 6-0
Esenler- İ.Gümüşhane: 1-2
Arnavutköy Bld- Ö.Y.Selim: 2-1
16.Grup
İstiklal- Y.Özkartal: 6-1
Alibeyköy İmar- Y.Ortabayır: 0-2
Özalibeyköy- İ.Bayburt: 6-0
18.Grup
Avcılar Bld- Etiler Kartal: 12-0
S.Çeşme Birlik- Ambarlı Işık: 2-7
Bahçelievler- Üçyüzlü: 1-0
Örnektepe- K.M.Paşa: 2-5
20.Grup
Y.Kemal İ.Y.- Ö.D.Yıldız: 0-4
Hür Eğitim- Maden: 1-0
Y.Kemal İ.Y.- Ö.D.Yıldız: 0-4
Topçular- Karadeniz: 0-9
22.Grup
H.Edip Adıvar- Firuzköy: 4-2
Alibeyköy- Mecidiyeköy: 1-1
B.Y.Çarşı- K.Yeşilova: 0-0
24.Grup
H.Taştepe- Sadabad: 0-2
Merkezefendi- Z.Hürriyet: 4-1
İ.Kastamonu- Altınyıldız: 0-3 (H)
26.Grup
Filiz- Şirintepe: 0-5
Harmantepe- Reşitpaşa: 0-0
Şişli Yayla- Parseller: 1-8
Harmantepe- Reşitpaşa: 0-0
38.Grup
Güngören Bld.- Tepecik: 7-0
Eyüp- İstanbul: 3-1
Kasımpaşa- Zeytinburnu: 7-0
Hazırlayan: İskender KORDU
Değerli katkılarından dolayı Sayın SELAMİ ÖZEN’e sonsuz teşekkürler
--------- -------------
U 15 LİGİ TOPLU SONUÇLAR
1.Grup
Alibey- S.Mimarsinan: 5-0
Seymen- Çeltikköy: 0-10
Çatalca- S.Ortaköy: 0-1
7.Grup
İ.Demir- Sefaköy: 5-0
Kosova Güç- Gedikpaşa: 1-1
Azim- B.Bahçe: 1-9
C.Barbaros- İ.Beylikdüzü: 1-4
9.Grup
Okyanus Koleji- İ.Trabzon: 3-1
Kanarya- Gültepe Özgençlik: 2-2
S.Kartal- B.Çekmece: 1-1
S.Çeşme- Başakşehir: 0-5
11.Grup
Selvi- Okyanus: 0-7
13.Grup
İ.Artvin- Yüce: 3-2
Güngören- Altınova: 0-1
17.Grup
K.Çekmece- Es. Tokat: 2-1
Beştelsiz- Güneşli: 1-0
19.Grup
İncirli- Mahmutbey: 7-0
Bakırköy- Yıl. Bosna: 4-2
Telsiz- Arnavutköy: 2-6
Hazırlayan: İskender Kordu
Değerli katkılarından dolayı Sayın SELAMİ ÖZEN’e sonsuz teşekkürler
--------------- -------
1.AMATÖR TOPLU SONUÇLAR
1.Grup
S.Mimarsinan- Celaliye: 2-0
Kavaklı- Çiftlikköy: 5-1
Muratbey- Kestanelik: 4-4
Batıköy- Akören: 2-0
3.Grup
İ.Artvin- Es. Tokat: 1-2
H.R.Paşa- İst. Demir: 6-1
Damla- Yüce: 4-2
İzzetpaşa- İ.Bafra: 2-3
Kale- Kemerburgaz: 1-3
5.Grup
Sefaköy- İgdaş: 5-3
Ç.T.Ümit- B.P.Teknik: 0-1
Ceylan- Altınova: 1-0
Alemdar- Fatih Vatan: 1-0
K.K.Bekir Mevlana- İ.Bulancak: 0-1
7.Grup
Piyalepaşa- Selvi: 0-2
Tozkoparan- İncirli: 0-0
Cerrahpaşa- Sütlüce: 3-3
Fişek- Mahmutbey: 1-0
9.Grup
S.Kartal- T.B.Kültür: 2-3
Ç.G.Birliği- Beştelsiz: 0-2
M.Ş.Paşa- E.Şahin: 3-1
Cfs Bağcılar- Kuruçeşme: 1-1
11.Grup
Şirinevler- Yeşilköy: 1-0
Nişantaşı- Kuştepe: 0-3
Çelik- B.G.Gücü: 2-3
Araphan- Güngören: 3-5
13.Grup
Altınordu- İ.Site: 1-0
F.Tepe D.Pınar- Esenkent: 0-0
Adalar- Kartalgücü: 2-1
Gülsuyu- Bostancı: 1-1
Yakacık- Pendik Doğan: 2-2
15.Grup
Tokatköy- Hilal: 2-1
V.Tayfun- Çavuşbaşı: 4-1
İçerenköy İ.Y.- Yeldeğirmeni: 6-0
Kurtköy- Gümüşsuyu: 2-3
Alemdağ- Koşuyolu: 2-3
Hazırlayan: İskender KORDU
Değerli katkılarından dolayı Sayın Selami ÖZEN’e sonsuz teşekkürler.
------ ---------
 
 
 
 
----- -----------------
İ.BEYLİKDÜZÜ İDARE ETTİ: 0-0
 
Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta mücadele eden İstanbul Beylikdüzü sezonun ilk maçında geçtiğimiz sezon TFF 3.Ligden düşen Alibeyköyspor’la karşı karşıya geldi. Gürpınar Stadı’nda oynanan maç tam bir taktik savaşına sahne olurken 90 dakika sonunda iki takımdan da gol sesi çıkmadı.
 
Başladığı gibi golsüz sona eren maçın 72. dakikasında kırmızı kart gören Cihan ev sahibi ekibi 10 kişi bırakarak adeta kendini oyundan attırdı.
Sezonun ilk karşılaşmasında iki takım da önce gol yememeyi düşünerek defansif bir futbol ortaya koydu. İki takımın da fiziksel açıdan yüksek bir direnç gösterdiği maçta defans oyuncuları da önemli bir hata yapmayınca gol şansı iki takım adına da duran toplara kaldı. Ancak gerek sezonun ilk maçı olması gerekse futbolcular üzerindeki baskı nedeniyle beklenen gol ne İ.Beylikdüzü ne de konuk Alibeyköy adına geldi. Beylikdüzü’nde cezalı kaleci Serdar ve Evren Tozkoparan’ın 18 kişilik kadroda yer almadığı maçtan çıkan bu sonuç iki takım adına da idare eder dedirtti.
--- ------------
ERNEST BİTMEK ÜZERE
İstanbul Beylikdüzü’nde Ganalı Ernest için oturum izni alınmak üzere. Konu ile ilgili olarak yoğun bir çaba gösteren kulüp başkanı Tayfun Şen’in transferi sonuçlandırmak üzere olduğu bildirildi. Brezilyalı Ferreira’nın oturum iznini alamayan Beylikdüzü’nde transferin kapanmasına günler kala tek hedef Ernest’i takıma kazandırmak. Lisans işlemleri tamamlanana kadar ülkesi Gana’ya gönderilen Ernest’in işi biter bitmez uçak biletinin ülkesine gönderileceği belirtildi. Futbol Şube Sorumlusu Selim Baştan da transferde son aşamaya geldiklerini söyledi.
--------- -------------
SANTRAFOR İÇİN ATAK
İ.Beylikdüzüspor’da Alibeyköy önünde gol yollarında çekilen sıkıntı üzerine teknik direktör Atilla Erdoğan’ın yönetimle bir görüşme yaparak acilen santrafor transferi için rapor verdiği kaydedildi. Bu rapor üzerine harekete geçen yönetimin de transferde sıcak gelişmeler yaşadığı, transferin son günü gelmeden transferle ilgili somut gelişmelerin yaşanacağı belirtildi. İ.Beylikdüzü Futbol Şube Sorumlusu Selim Baştan da Alibeyköy maçı sonrası yaptığı değerlendirmede çok tecrübeli bir takımla karşı karşıya geldiklerini, futbolun kendileri için memnuniyet verici olduğunu söyledi. Baştan “Eksik oyuncular var. Onların da takıma katılmasıyla birlikte daha iyi bir takım olacağız. Bizim için iyi bir maç oldu. Tabi sonucun lehimize olmasını isterdik. Ama hem ilk maç olması hem de bazı transferlerin takıma geç katılması nedeniyle sonuç istediğimiz gibi olmadı. Ancak biz takımdan ilerisi için iyi ışıklar aldık. Eksik oyuncuların da takıma katılmasıyla takım içinde ciddi bir rekabet olacak. Kampın takım üzerindeki yorgunluk etkisinin de gitmesiyle birlikte kısa süre içinde toparlanacağımızı düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.
Haber: İskender KORDU
------- -------------
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.