Tepecik U 19 Beykoz’u ağırlıyor

Tepecik U 19 Beykoz’u ağırlıyor
Tepecik U 19 Beykoz’u ağırlıyor Tepecikspor U 19 takımı, Cumartesi günü kendi sahasında Beykoz 1908'i ağırlayacak.
 Ligin ilk maçında Başrampaşaspor ile deplasmanda berabere kalan yeşil-beyazlılar, bu kez üç puanla tanışmayı amaçlıyor. İyi bir kadroya sahip olan Tepecikspor U 19 takımının ligin ilk maçında galibiyetle tanışamamasının büyük bir şanssızlıktan kaynaklandığını söyleyen Antrenör Fatih Türkkan, Beykoz 1908 galibiyeti ile lige yeni bir heyecan getireceklerini söyledi.

 Tepecikspor U 19 takımı, Cumartesi günü kendi sahasında Beykoz 1908'i ağırlayacak. Ligin ilk maçında Başrampaşaspor ile deplasmanda berabere kalan yeşil-beyazlılar, bu kez üç puanla tanışmayı amaçlıyor. İyi bir kadroya sahip olan Tepecikspor U 19 takımının ligin ilk maçında galibiyetle tanışamamasının büyük bir şanssızlıktan kaynaklandığını söyleyen Antrenör Fatih Türkkan, Beykoz 1908 galibiyeti ile lige yeni bir heyecan getireceklerini söyledi.


Takım olarak çok iyi durumda olduklarını söyleyen Türkkan, Bayrampaşaspor maçının geride kaldığını, Beykoz maçına hazırlandıklarını söyledi. Bu maçtan alacakları galibiyetle seri yakalayacaklarını söyleyen Türkkan, takım olarak iyi konumlarını skorlara yansıtacaklarına inandıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.