Trabzonspor'da bir kriz daha

Trabzonspor'da bir kriz daha
Sezon başından beri takım içi huzuru bir türlü sağlayamayan Trabzonspor’da bu kez de Mehmet Ekici ile Luis Cavanda gerilimi yaşandı. Olaya müdahale eden teknik direktör Shota Arveladze, Cavanda’yı idman sahasından gönderdi.
 Süper Lig'in 11. Haftasında cumartesi günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. 

Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Marko Marin dışında tüm futbolcular katıldı. Dünkü çalışmaya da katılmayan Marin’in, hafta sonu forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Bordo mavililerin koşu, ısınma hareketleri ile başladıkları antrenmanın son bölümünde taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Oldukça çekişmeli geçen maç sırasında önce Salih Dursun, daha sonra da Mustafa Yumlu sakatlık geçirdi. Salih, saha kenarında bir süre dinlendikten sonra çalışmaya devam ederken, Mustafa ise riske edilmedi ve antrenmanı bıraktı. 

MEHMET – CAVANDA GERGİNLİĞİ

Futbolcuların oldukça hırslı ve istekli mücadele ettiği çift kale maçta Mehmet Ekici ve Luis Cavanda arasında gerginlik yaşandı. Her iki futbolcunun aynı takımda oynadığı maçtaki bir atakta Mehmet toplu giderken Cavanda pas bekledi. Arkadaşının daha ileri hareketlenmesini isteyen Mehmet, Cavanda’ya ‘koş koş’ dedi. İstediği pası zamanında almadığını düşünen Cavanda ise hücumu bırakıp kızgın bir şekilde orta sahaya doğru geldi. Bunun üzerine Mehmet Ekici de ‘herkes burada birbiri için koşacak’ ifadelerini kullandı. Gerginliğin büyümemesi için Mehmet ve Cavanda ile saha ortasında bir süre konuşan teknik direktör Shota, Cavanda’ya uyarılarda bulundu. Gürcü hoca daha sonra Cavanda’ya antrenman sahasından gönderdi. Cavanda sinirli bir şekilde sahaya terk ederken, antrenman kaldığı yerden devam etti.

Bu arada, antrenman öncesi tesislere gelen özel bir anaokulunun öğretmen ve öğrencileri, teknik direktör Shota Arveladze’ye çiçek verdi. Minik öğrenciler daha sonra futbolcularla fotoğraf çektirdi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.