Ya sabır!

Ya sabır!
Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler için bir kez daha 'sabır' istedi. Tecrübeli çalıştırıcının 'Türkiye' vurgusu ise dikkat çekti

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yarın La Liga'nın 23. haftasında Getafe ile oynanacak karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenledi. İtalyan teknik direktör, Arda Güler ile alakalı soruları da açık sözlülükle yanıtladı. Tecrübeli hocanın Arda hakkında konuşurken 'Türkiye' vurgusu dikkat çekti. Basın mensuplarından gelen Arda Güler sorularını yanıtlayan Ancelotti, "Arda'nın gelişimi çok iyi ilerliyor. Her geçen gün daha iyi oluyor ve tempoya alışıyor. Elbette dakikalar alacak ama sabır gerekli. Arda'nın üzerinde baskı olduğunu anlıyorum. Türkiye onu Real Madrid için oynarken görmek istiyor ama çocuk daha 18 yaşında" ifadelerini kullandı.

Türkler rakip olacak
Real Madrid, 1 Şubat'ta La Liga'nın 20. hafta mücadelesinde Getafe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu gece saat 23.00'te oynanacak maçta iki millî futbolcu Enes Ünal ile Arda Güler rakip olacak. Real Madrid bu maç öncesinde ligde 54 puanla Girona'nın arkasında ikinci sırada bulunuyor. Getafe ise 29 puanla 10. sırada bulunuyor.

Modric'i sinirlendirdi
Carlo Ancelotti'nin 'sabır' istediği Arda Güler, bir yandan da antrenmanlarda hünerlerini sergilemeye ve takım arkadaşlarını etkilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günkü antrenmanda Fenerbahçe'nin eski yıldızı ile Luka Modric arasında ilginç anların yaşandığı ortaya çıkmıştı. Kulübü yakından takip eden Defensa Central'de yer alan habere göre idmanda Luka Modric'in, bir pozisyonda Arda Güler'i savunmak zorunda kaldığı ve Arda'dan çalım yedikten sonra çok öfkelendiği aktarılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.