Bilgi yarışması 2.si Beylikdüzü'nden çıktı

Bilgi yarışması 2.si Beylikdüzü'nden çıktı
Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, eserleri ve şiirlerinin konu edildiği İstanbul genelinde düzenlenen bilgi yarışmasında ikinci olan öğrencileri Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, altın ile ödüllendirdi.
Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda, yarışma ekibinde yer alarak dereceye giren öğrencilerden Mücahit Ceylan, Erdem Yılmaz, Kevser Zelka ve Kamile Develi ödüllerini aldı. Öğrencileri ve öğretmenleri elde edilen başarıdan ötürü tebrik eden Başkan Yusuf Uzun, “Siz öğretmenlerimiz çok yorucu, zor ve meşakkatli bir işin içerisindesiniz. İnsan yetiştirmek gerçekten çok güç, bir o kadar da değerli bir iş. Elimizden geldiğince okullarımıza yapabileceğimizin en iyisini yapmaya, destek olmaya çalışıyoruz” dedi.
Eğitimle ilgili yatırım ve çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Uzun, inşaatı devam eden öğretmenevinin yaza açılışının gerçekleştirileceğini bildirerek, en az beş anaokulunun 2011 yılı içersinde açılacağını ve  beş ilköğretim okulunun da temel atma işlemini gerçekleştireceklerini ifade etti.
 
Beylikdüzü ÖSS’de İstanbul il sıralamasında 5.
Kısa süre önce Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini devralan Ahmet Hacıoğlu, Beylikdüzü’nün başarılı bir ilçe olduğunu ifade ederek, “SBS’de İstanbul altıncısı, ÖSS’de ise il genelinde beşinci sıradayız. Çocuklarımızın okul başarıları kadar güzel davranışlara sahip, ülkesine hayırlı insanlar olmaları için de gayret sarfediyoruz” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.