Çavuşlu için düğmeye basıldı

Çavuşlu için düğmeye basıldı
Hayırsever iş adamı Mehmet Balcı tarafından yapımına söz verilen Büyükçavuşlu Düğün Salonu için dün temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene, düğün salonunun yapımı için söz veren Mehmet Balcı iş yoğunluğu nedeni ile katılmadı. Silivri Belediyesi ile Dü
Temel atma törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci ve parti yöneticileri, Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Büyükçavuşlu Mahalle Muhtarı katıldı. Vatandaşların ilgi göstermediği tören öncesinde de SİBESO ve Belediye ortaklığında "Atatürk" konulu bir resim sergisi açıldı. Ek Hizmet binasında açılan resim sergisine de katılım beklenenin altında oldu.
Işıklar butona bastı, çalışmalar start aldı
Temel atma töreninde açılış kurdelesini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile hayırsever iş adamı Mehmet Balcı'nın iş ortağı İmam Bakır, Büyükçavuşlu Muhtarı Erdinç Öztürk, AK Partili Silivri Belediye Meclis Üyesi Saffet Sert, SİBESO Başkanı Ali Tabakoğlu ve CHP'li Silivri Belediye Meclis Üyeleri birlikte kesti. Başkan Işıklar temel atma töreninde sembolik olarak butona bastı ve çalışmalar start aldı.
Işıklar "Düğün salonu önemli bir ihtiyaçtır"
Açılışta konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, "Bunu yapmayı taahhüt eden Balcı bizi beklemeden temeli attı. Çalışmalara hızlı başladı. Bazı arkadaşlarımızın burayla ilgili kaygıları var. Kaygısı olanlara da burada en güzel cevabı vermiş oluyoruz. Biz bugün burada temel atacaktık ama bu daha erken yapıldı. Sembolik olarak bu tören yapılacak. Sanıyoruz ki yapının tamamlanarak devredilmesi konusunda da aynı hassasiyeti de gösterecek ve hızlıca bitirecektir. Çavuşlu Silivri merkezine 40 kilometre uzaklıkta bir mahalle. Biz birim amirlerimizle oturarak ilk önce Çavuşlu'ya acil ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda karar aldık. Gerek bağışçılarımızla, gerek belediyemizin imkanlarıyla gerekse de vatandaşlarımızın katkıları ile bu acil gereklilikler bir an önce hizmet olarak buraya gelecektir. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin önemli bir bölümü bağışçılarımızın katkılarıyla yapılmıştır. Seçim dönemi miting için buraya geldiğimizde pazar vardı ama çamur içinde. Biz o zaman söz vermiştik size hem pazar yeri hem düğün salonu yapacağız diye. Şimdi düğün salonumuzun temeli atıldı. Pazar yerini de en kısa zamanda düğün salonunun yanına yapacağız. Düğün salonunun çok önemli bir ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Bu eserler kullanıldıkça önemi ortaya çıkacaktır. Bu düğün salonumuz Kadıköy düğün salonundan daha büyük olacaktır. ben bu hizmetlerin Çavuşlu halkımıza hayırlı olmasını diliyor, bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür katkılara da her zaman açık olduğumuzu ifade ediyorum" dedi.
 
Haber: Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.