HAVUZ BAŞINDA MERHABA KOKTEYLİ

HAVUZ BAŞINDA MERHABA KOKTEYLİ
GÖKCAN KOLEJİ büyük adımlarla yoluna devam ediyor.

HAVUZ BAŞINDA MERHABA KOKTEYLİ

 

Kısa sürede bölgemizdeki kaliteli eğitim veren okullarımız arasında yer alarak, her geçen gün öğrenci sayısını artıran ve 32 öğrenci ile başladıkları yola şu anda 540 öğrenci ile devam ettiren ve bunların yanında, kontenjanları dolduğu için başvuruları geri çevirmek zorunda kalan GÖKCAN KOLEJİ büyük adımlarla yoluna devam ediyor.

 

2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı  açılışını okul bahçesinde bulunan havuz başında  bir koktey ile öğrenci ve velileri bir araya getiren GÖKCAN KOLEJİ yeni dönemde daha iddialı olduğunu gösterdi.

GÖKCAN KOLEJİ Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Göktaş burada yaptığı konuşmada şunları söyledi;

 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılımız ve ” İlköğretim Haftamız” hepimize hayırlı uğurlu ve  kutlu olsun. Sevgili ÇOCUKLARIM; bu ülkenin güvencesi sizlersiniz. Hızla gelişen ve değişen dünyamızda, okulunuzda öğrendiklerinizi günlük yaşamda kullanabilen; bulundukları çevreye yararlı işler yapan, önce kendisine sonra çevresindekilere saygı duyan bireyler yetiştirmiş olmanın; sizleri Atatürk ilke ve devrimlerine yürekten bağlı, laik birer Türk genci olarak GÖKCAN KOLEJİ’NDE okutmanın  haklı gururunu yaşıyoruz. Yolunuz bilimin ışığıyla aydınlansın. Yüreğinizdeki sevgi seli hiç bitmesin. Çünkü gelecek kuşaklara sevgiyi, barışı, hoşgörü ve kardeşliği sizler taşıyacaksınız. Tek dileğim düşlerini kurduğunuz bir dünyada tüm beklentilerinizin gerçekleşmesidir.

Sizleri, bu duygularla birer çiçek tohumu olarak ülkemin ve dünyanın tüm semalarına serpiyoruz. Düştüğünüz her yerde sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve barışı yeşertiniz. Sizleri güzel ve yararlı işlerde görmek, emeğimizin semeresi olacaktır. Yeni eğitim öğretim yılımızın  sağlıklı, başarılı ve mutlu geçmesini diliyor, hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz. Sizleri çok seviyoruz.

 

Kıymetli Anne ve Babalar;

Bilinçle ve akılla sürecek bu eğitim sürecinde bizlere vereceğiniz destek sayesinde Çocuklarımızın yaşam merdivenine tırmanmaya başladıkları  andan  itibaren sizlerle birlikte bir aile olarak  bir hayat paylaşacağız. Çocuklarımızın hayatlarına  bir pencere açıp, temeline birkaç damla su, ufuklarına bir tutam ışık olabilirsek, sevinçlerimiz, hüzünlerimiz, başarılarımız ve paylaşımlarımızla oluşturduğumuz bir zincirin birer halkaları olabilirsek ne mutlu bize…

 

Saygıdeğer Velilerimiz,  yeni bir eğitim –öğretim  yılının başlamasının heyecanını hep beraber yaşıyoruz. Gökcan ailesine katılan yeni öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz var. Onlara Aramıza hoş geldiniz diyerek bir alkış istiyorum.. Bu eğitim sürecinde bizlerle yoluna devam eden velilerimize tekrar tercihlerini Gökcan ailesinde bulunmaktan yana kullandıkları için teşekkür ederiz. Her geçen gün sizlerle ve verdiğiniz referanslarla köklenerek büyümek bizlere gurur veriyor. Gökcan İlköğretim Okulu’nda eğitim görecek çocukların burada alacakları eğitim öğretim ile anasına babasına, vatana ve millete hayırlı yurttaşlar olmalarını temenni ediyorum…’

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.