İki hayırseverden iki anlamlı açılış…

İki hayırseverden iki anlamlı açılış…
Büyükçekmece Tepecik İlköğretim okulunda iki hayırseverin katkılarıyla Anasınıfı ve Fen Laboratuar bölümü açıldı.
 
Emel Yılmaz ve Türkan Erişkan’ın gönüllü olarak yaptırmış olduğu anasınıfı ve Fen Laboratuarı’nın açılışını Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Büyükçekmece Tepecik İlköğretim Okul Müdürü Davut Sağsöz gerçekleştirdi.
 
Eğitime yapılan her yatırımın insanları iyi yere getirdiğini ve nerede iyi bir şey varsa orda annelerin olduğunu belirten Üner; “Eğitim adına yapılan her şeyi alkışlıyorum. Emel Yılmaz ve Türkan Erişkan gibi büyük yürekleri herkesin örnek almasını istiyorum. Bu çocuklar hepimizin çocukları” şeklinde konuştu.
 
Okul Müdürü Davut Sağsöz ise, hayırsever vatandaşların bu güzel davranışlarından dolayı kendilerini kutladığını ve çok mutlu olduğunu ifade etti.
 
Ana sınıfına Emel Yılmaz’ın adı verilirken Fen laboratuarına Türkan Erişkan’ın adı verilerek örnek davranışlarından dolayı Bayram Ali Üner ve Hüseyin Avni Sandıkçı tarafından kendilerine teşekkür plaketi verilerek, açılışın ardından anasınıfı ve laboratuar misafirler tarafından gezildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.