Kadıoğlu’ndan bir ilk daha..

Kadıoğlu’ndan bir ilk daha..
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yabancı dil eğitim kursları için daha önceden vermiş olduğu sözünü tuttu.Başkan Kadıoğlu ilk defa yurt dışından, Esenyurt’lulara yabancı dil eğitimi vermesi için ana dilleri İngilizce olan eğitimciler getirdi.
 
Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde İngilizce kursu için sınıflar oluşturuldu.Birinci periyot olarak ESGEM (Esenyurt Gençlik Merkezi) ve belediye meclis üyesi Seda Gören Bölük ile koordineli biçimde tespit edilen gençlere ve belediye personeline İngilizce yeterliliğini arttırmaya yönelik kurslar verilecektir.Sınıflarda hafta içi 4 saat ve hafta sonu 6 saat olmak üzere toplam 4 gün İngilizce kursu verilecek şekilde programlanmıştır.
 
İlk defa eğitim alanında böyle bir uygulama başlatan Esenyurt Belediyesi Şubat ve Mart ayları birinci dönem, Haziran, Temmuz, Ağustos aylarıda ikinci dönem olacaktır. Belediye, kursları geleneksel  hale getirerek, Esenyurt’ta yabancı dil eğitimini üst seviyeye çıkarmayı planlıyor.Ayrıca yurt dışından gelen İngilizce hocalarının tüm ihtiyaçları Esenyurt Belediyesi tarafından karşılanmaktadır.
 
Necmi Kadıoğlu “Başarılar diledi”
Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ders başı yapan İngilizce hocalarını ve genç kursiyerleri ziyaret etti.İyi derecede İngilizce konuşabilen Başkan Kadıoğlu hocalar ile yaptığı kısa sohbet sonrası öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında,
“ Esenyurt’a sizin gibi değerli gençler için her alanda yeni hizmetler getirmeye devam edeceğiz.Fakat bu olanaklardan sizlerde iyi şekilde faydalanarak, kendinizi geliştirmeniz gerekiyor.Dünyada artık kendinizi iş ve yaşam alanında ifade edebilmek için yabancı dil bilmek şart olmuştur.İlk defa Esenyurt’ta yapılan bu eğitim hizmetinden dolayı sizler diğer bölgelerdeki insanlardan çok daha şanslısınız.Hepinize başarılar diliyorum” dedi.
 
Esenyurt Belediyesi İngilizce kursları hafta içi ve hafta sonu olmak üzere Belediye Kültür Merkez’inde 25 kişilik 2 sınıftan oluşmaktadır.  
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.