Kılıçdaroğlu’ndan Silivri'li Bozkurt ailesine mektup var...

Kılıçdaroğlu’ndan Silivri'li Bozkurt ailesine mektup var...
Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Özgür sokakta ikamet eden Perihan Bozkurt’a CHP genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nun yazdığı mektup Silivri ilçe kadın kolları yönetimi tarafından teslim edildi.
Kılıçdaroğlu’ndan Bozkurt ailesine yeni yıl mektubu
 
Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Özgür sokakta ikamet eden Perihan Bozkurt’a CHP genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nun yazdığı mektup Silivri ilçe kadın kolları yönetimi tarafından teslim edildi.
 
İlk kez bir genel başkandan mektup aldım
 
CHP İlçe kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin getirdiği mektubu alan Perihan Bozkurt,  “ genel başkanımızı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu ince düşüncesinden dolayı çok memnun oldum. İlk defa bir genel başkan’dan mektup aldım. Oldukça mutlu olduk. Bende kendisine teşekkür ediyor, siyasi çalışmalarında başarılar dileyerek genel başkanımız nezrin de bütün parti yöneticilerimizin ve partililerimizin yeni yılını kutluyorum.” dedi. Bozkurt’a ilçe kadın kolları ayrıca yeni yıl hediyesi de takdim etti.
 
 
Kadın ailenin toparlayıcısıdır
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, her ilçe bir evin hanımına teslim edilmek üzere gönderdiği mektup da ailede kadının toparlayıcı görevde olduğunu dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi , “ Değerli kardeşim. Bu mektubu sana gönderiyorum. Yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı bir arada tutanı sensin. Bu gün hepimiz daha duyguluyuz.Bu yıl, gerçekleşmesini istediğiniz umutlarınız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli.Değerli kardeşim 2011 tüm isteklerinin gerçekleşeceği yıl olsun. Dilerim 2011 genel seçimleri, hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı kolalaştıracak sonuçlar verir. İktidara geldiğimizde başlatacağımız “ aile sigortası” kapsamında, doğrudan sana yapılacak aylık ödeme ile umutlarının, hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa gerçekleşmesini dilerim.2011 de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen, lütfen bana yaz yada CHP genel merkezine bir telefon edip bildir.Yanında olabilir, o güzel anılarını kardeşçe paylaşabilirsem ne mutlu bana.Seni ve aileni kutlar , hepinize güzel bir yıl dilerim. Kardeşçe sevgi ve saygılar.
 
Haber: Fatma Sarıbıyık
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.