Öğretmenler Ankara'da buluşuyor

Öğretmenler Ankara'da buluşuyor
KPSS'de yaşanan kopya skandalını protesto ederken göz altına alınan ve haklarında 1-3 yıl arası hapis istemiyle dava açılan 51 öğretmenin ilk duruşmasının yapılacağı yarın, Türkiye'nin 51 ilinden gelecek atanamayan öğretmenler Ankara Adliyesi önünde buluş
Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu (AYÖP) öncülüğünde öğretmenler Türkiye'nin dört bir yanından, 51 öğretmenin duruşmasını takip etmek için Ankara'ya geliyor. KPSS'de yaşanan kopya skandalını Ankara Abdi İpekçi Parkı'nda yaptıkları eylem ile protesto ederken göz altına alınan ve haklarında 1-3 yıl arası hapis istemiyle dava açılan 51 öğretmenin, ilk duruşmasının yapılacağı yarın 51 ilin katılımıyla bir eylem gerçekleştirilecek.

"Adaletin terazisi şaştı. KPSS sorularını çalan hırsızlar okuldayken, hak talep eden öğretmenler yargıda" başlığı altında düzenlenecek eylem, saat 08.45'de Ankara Adliyesi önünde gerçekleştirilecek. Ataması yapılmayan öğretmenler, "Çaresizliğe karşı umudun sesini yükseltmek için; Bölünmüşlüğe karşı bir olmak için; Dayanışma ve birlik içerisinde örgütlenerek, daha geniş kitlelere ulaşmak için" Ankara'da buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.