Silivri'ye Kültür Merkezi

Silivri'ye Kültür Merkezi
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Aralık Ayı Meclis Toplantısı’ndan oy birliğiyle geçen İlçemize Kültür Merkezi binası yapımı ile ilgili çalışmaların başladığını belirterek, “Silivri’nin uzun yıllar büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan Kültür Merk
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Aralık Ayı Meclis Toplantısı’ndan oy birliğiyle geçen İlçemize Kültür Merkezi binası yapımı ile ilgili çalışmaların başladığını belirterek, “Silivri’nin uzun yıllar büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan Kültür Merkezi’nin, 2012 yılında hizmete girmesini hedefledik” dedi.
 
Kültür ve sanatın önemini her fırsatta dile getirerek, bu konunun gelişmesine yönelik olarak ilçe genelinde önemli hizmetler veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçeye Kültür Merkezi kazandırılması yönünde de ciddi bir çalışmaya imza attı. Bağışçı Mehmet Balcı ile ilçemize Kültür Merkezi binası yapımı konusunda imzalanacak protokolün, Aralık Ayı Meclis Toplantısı’ndan oy birliğiyle geçmesiyle birlikte, Kültür Merkezi çalışmaları start aldı.
 
Kültür Merkezi 2012'de hazır
Silivri Alibey Mahallesi 20N-IV pafta, 99 ada, 4 nolu parseldeki (Eski Belediye hizmet binası, şimdiki Palmiye Düğün Salonu yanı) arsa üzerine yapılacak olan Silivri Belediyesi Kültür Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “İlçemizde Kültür Merkezi ile ilgili inşaat süreci başladı. Zemin etütleri yapılıyor ve projenin dış cephesinde yapılacak bazı değişiklikler ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Toplumda duyarlı vatandaşlarımızın katkılarıyla, ilçemize modern bir tesis kazandırmış olacağız. Protokolde de yer aldığı gibi 2012 yılında, inşaat sürecinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması halinde Kültür Merkezi’ni bitirmeyi hedefliyoruz. Silivri’nin uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak kapasitedeki merkez; sadece kültürel anlamda değil, sosyal ve toplumsal eğitimin her alanında hizmet verecek bir yer haline gelecek. Şuanda Marmara Plaza’da yaklaşık 3000 kursiyerle sürdürdüğümüz sosyal ve kültürel çalışmalarımız, artarak devam edecek” şeklinde konuştu.
Başkan Işıklar ayrıca, Bağışçı Mehmet Balcı ile Silivri Belediyesi arasında düzenlenen protokolde yer alan ve Aralık Ayı Meclis Toplantısı’ndan da oy birliğiyle geçen, Büyükçavuşlu Mahallesi’ne yapılacak Düğün Salonu çalışmasının yeni yılın ilk aylarında tamamlanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.