Suriyeliler Türkçe öğrendi

Suriyeliler Türkçe öğrendi
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın (YTB) yürütmüş olduğu “Suriyelilere Yönelik İleri Düzey Türkçe Öğretimi” projesi kapsamında hizmet veren İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Türkçe ve Yabancı Diller Uygulama ve Araştırma Merkezi (İGÜT
Törene İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullkadir Gayretli, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanı Bülent Değirmenci ve YTB temsilcisi Üzeyir Göksun katılım gösterdi. Görsel sanatlar sergisinin gezilmesi ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Abdulkadir Gayretli, birlik ve beraberlik gücünün önemini ifade ederek, öğrencilere iyi bir gelecek temennisinde bulundu.

Öğrencilere teşekkür etti

Öğrencilere hem bireysel kariyerleri hem de ortak gelecekleri için çok disiplinli çalışmaları gerektiği tavsiyesinde bulunan İGÜTÖMER Proje Koordinatörü Ferhat Şahin de, Türk bayrağına ve milli değerlere bağlılığın önemini vurgu yaptı ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) temsilcisi Üzeyir Göksun ise projenin kapsamını, tarihini, verimliliğini istatistiksel verilerle önemini anlatırken, İGÜTÖMER şubelerinin başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.  Göksun, öğrencilere güzel bir gelecek kurabilmenin inceliklerini anlattığı konuşmasında öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.