Tokatlılar tek çatıda buluştu

Tokatlılar tek çatıda buluştu
Tokat ili yöre dernekleri tek çatı altında toplanarak ilçe protokolüne ziyarette bulundular. Tokatlılar Derneği Ahmet Bekar yönetiminde yapılan ziyaretlerde, dernek üyeleri kendilerini tanıtarak çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Başta Silivri Kaymakamı A. Mesut Demirkol olmak üzere İlçe Emniyet Müdürü Ender Sevim, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP ilçe başkanı Selami Değirmenci ve Ak Parti ilçe başkan vekili Metin Kaya’yı ziyaret eden Tokatlılar Derneği Ahmet Bekar yönetiminde yapılan ziyaretlerde kendilerini tanıtarak dernek çalışmaları hakkında bilgi aktardılar.
 
Tokatlılar’lar birlik ve beraberlik içinde
 
Silivri Tokat’lılar Derneği adıyla tek çatı altında toplanan,  Tokat Dutlucalılar Dernek Başkanı Rasim Ağar, Selimpaşa Kuşcular Dernek Başkanı Ömer Geçit, Gümüşyaka Tokat’lılar Dernek Başkanı Osman Güler,  Tokat Artova  Deveci- Kargın Dernek Başkanı Halit Kızılateş, Tokat Sulusaray Buğdaylılar Dernek Başkanı Hayrettin Yılmaz, Tokat Reşadiye Bozcalılar Derneği Başkanı Hüseyin Ilık ve Silivri Tokatlılar Derneği Başkanı Ahmet Bekar gerçekleştirdikleri ziyarette, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “ bizler yıllar önce memleketlerimizden ayrılsak da Tokat’ımızın kültürünü, örfünü adetlerini, gelenek ve görenekleri yaşadığımız şehir olan Silivri’de yaşatmaya devam ediyor, bu kültürü hem çocuklarımıza hem de çevremize yansıtıyoruz. Bizler nerde doğarsak doğalım, şu anda Silivri’de yaşıyoruz. Silivri’nin sorunları bizim sorunumuzdur. İlçemizin gelişmesinde elimizden geleni yapmak bizim boynumuzun borcudur.” dedi.
 
Işıklar tebrik etti
 
Silivri Tokat’lılar Derneği yöneticilerini makamında ağırlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “ Bu nazik ziyaretiniz bizleri memnun eti. Burada bir memlekete ait farklı derneklerin bir araya gelerek tek çatı altında toplandığını görmek mutluluk verici. Sizler doğup büyüdüğünüz şehrin kültürünü tarihini yaşatmayı, birlik, beraberlik ve dayanışma sistemini çalıştıran kurumlarsınız. Bu nedenle Silivri Belediyesi olarak sizlerin her zaman hizmetinde olacağız. Bu birlikteliğinizden dolayı sizleri kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 
CHP ve AK Parti’de başarılar diledi
 
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıkların ardından CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci ve Ak Parti ilçe Başkan vekili Metin Kaya’yı da ziyaret eden Tokat’lılar Derneği yöneticileri burada da yönetim kurulu üyelerini tanıtarak ilçe başkanları ile fikir alış verişinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.