Yüz yüze eğitime kar engeli

Yüz yüze eğitime kar engeli
Yoğun kar yağışı ve soğuk hava etkisiyle birlikte eğitimi olumsuz yönden etkiledi. Kırşehir'de il genelinde, Konya'nın 16 ilçesi ile Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde yoğun kar sebebiyle eğitime bir gün ara verildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı Akören, Altınekin, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Emirgazi, Güneysınır, Hadim, Kadınhanı, Sarayönü, Seydişehir, Taşkent, Yalıhüyük ve Yunak ilçeleri olmak üzere 1 gün, Ahırlı ve Derbent ilçelerinde ise 2 gün yüz yüze eğitime ara verildi.

Dersler uzaktan eğitim yoluyla yapılacak. Meram ilçesinde taşıma sistemindeki okullarda yüz yüze eğitime 1 gün ara verilirken, dersler uzaktan eğitim yoluyla yapılacak.

HAMİLELER VE ENGELLİLER İDARİ İZİNLİ

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul, engelli, kronik hastalığı bulunanlar ve hamileler de bu zaman zarfında idari izinli sayılacak.

KIRŞEHİR'DE İL GENELİNDE ARA

Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı sebebiyle il genelinde eğitime 25 Mart Perşembe günü ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanları salı günü izinli sayılacak.

ÇANKIRI'DA YOĞUN KAR

Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle eğitim- öğretime bir gün ara verildi.

Şabanözü Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı sebebiyle oluşabilecek olumsuzlukları önlemek için ilçemiz genelinde 25/03/2021 Perşembe günü eğitime ara verilmesine, hamile ve engelli personellerimize idari izin verilmesine karar verilmiştir."

Kaynak: Gerçek Gündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.