Haberdar Gazetesi Spor Mete Gazoz'dan Dünya Kupası'nda 3 Madalya

Mete Gazoz'dan Dünya Kupası'nda 3 Madalya

Mete Gazoz, Meksika’nın Puebla kentinde düzenlenen Okçuluk Dünya Kupası’nın ilk ayağında önemli bir başarıya imza attı. Olimpiyat şampiyonu milli sporcu, klasik yay bireysel erkekler kategorisinde bronz madalya kazandı.

Mete Gazoz, üçüncülük mücadelesinde Meksikalı rakibi Matias Grande’yi mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Başarılı sporcu, turnuva boyunca sergilediği performansla dikkat çekti.

Turnuvayı 3 madalyayla tamamladı

Milli sporcu, bireysel kategoride elde ettiği bronz madalyanın yanı sıra Klasik Yay Erkek Milli Takımı ile gümüş, Klasik Yay Karışık Milli Takımı ile de bronz madalya kazanarak organizasyonu toplamda 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 madalyayla tamamladı.

“Sezona güzel başladık”

Başarılı performansının ardından değerlendirmelerde bulunan Mete Gazoz, “Sezonun ilk uluslararası yarışmasını, mücadele ettiğim tüm kategorilerde madalyayla tamamladığım için mutluyum. Sezonu 3 madalyayla açmak, sezonun geri kalanı için pozitif etki edecektir. Önümüzde uzun bir sezon var. Takım arkadaşlarım ve ben, tüm kategorilerde her madalyaya talibiz. Umarım hepimiz için çok güzel bir sezon olur. Güzel başladık, güzel de devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *