AK PARTİ ESENYURT'TAN TEŞEKKÜR YEMEĞİ...

AK PARTİ ESENYURT'TAN TEŞEKKÜR YEMEĞİ...
AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı 12 Haziran’da yapılan genel seçim zaferini kutlamak için Esenyurt Gaziler Parkı Şehir stadında teşekkür yemeği düzenledi.
AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı 12 Haziran’da yapılan genel seçim zaferini kutlamak için Esenyurt Gaziler Parkı  Şehir stadında teşekkür yemeği düzenledi. Düzenlenen yemek ve eğlencede, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Milletvekilleri; Halide İncekara, Enver Yılmaz, Harun Karaca, Gülay Dalyan, Mehmet Muş, Seçilemeyen milletvekili adayları Behiye Eker Albayrak, Emrah Kulaklı, Yusuf  İşler, Salih Çağdaş, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Yönetim kurulu ve binlerce vatandaş Teşekkürler Esenyurt programına katıldı. 

Değer “Alnımızı ak edenlere teşekkür ediyorum”

Esenyurt’lu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda açılış ve teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Şenay Değer, teşkilat mensuplarını selamlayarak, AK Parti seçim türküsünün sözlerini bir kez daha tekrar etti. Değer “ Bu türkümüzde bizi en güzel anlatan, gerçekten biz hep bir ve beraberiz. Bu güzel seçim atmosferinin finali de böyle güzel bir şekilde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Esenyurt olarak çok başarılı bir seçim sürecini geride bıraktık. Oy oranımızı büyük ölçüde yükselttik. Artık Esenyurt’ta her iki kişiden birini AK Parti’li yapmayı başardık. Bunları sizler ile birlikte yoğun çalışma temposu sonucu başardık. Sandığa sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğunu seçim günü bir kez daha gördük. Bu seçim döneminde yaptıkları başarılı çalışmalar ile alnımızı ak eden başta sayın Başbakanımıza, bütün milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis üyelerimize ve Teşkilatımızda görev alan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. 

Kadıoğlu “ Kibirlenmeden, Böbürlenmeden hizmete devam edeceğiz”

İlçe Başkanı Şenay Değer’in ardından konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı  Necmi Kadıoğlu, AK Parti ailesi için bugünün bayram olduğunu ve bundan sonrada böyle bayramlar yaşanılmasını dileğinde bulundu. Kadıoğlu “ Allah sizleri daha nice böyle bayramlara ulaştırsın. Bu güzel manzaranın muhalefete nasip olmayacağını düşünüyorum. Çünkü onların kendi içlerinde sürekli bir kaynama vardır. Bu güzel aile içerisinde kesinlikle böyle şeyler yoktur. Yeni bir çalışmayı iyi bir şekilde bitirmiş durumdayız. İnşallah iki yıl on ay sonraki yerel seçimler içinde start’ı veriyoruz. O zaman daha farklı bir şekilde Esenyurt’ta AK Parti’nin rüzgarını estirerek, bayrağını dik tutarak, milletimize hizmete devam edeceğiz. Bu seçimler bize şunu gösteriyor; Bizim işimiz daha bitmedi, daha çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Bu millete, Türkiye’de Esenyurt’ta yapacak çok hizmetimiz var. Bu mesajı alarak , anladık ki bu güzel millete,bu devlete, bu ülkeye ve bu bayrağa onurla, şerefle ve gururla hizmete devam edeceğiz. Birlik beraberlik içinde, hiç kimseyi incitmeden, horlamadan, dışlamadan Suni-Alevi, Kürt-Türk, Laz-Çerkez demeden bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonrada herkese eşit mesafede hizmete devam edeceğiz. Esenyurt’taki AK Parti ailesinin değerli mensupları, bugün sizlere teşekkür etmek için bir araya geldik. Fakat en önemlisi kibir’e kapılmamayı, böbürlenmemeyi onurlu bir şekilde herkesi kucaklayarak yolumuza ancak hizmet ederek devam edeceğimizi bildirmek istedik. Esenyurt’a hizmet eden biri olarak, bu düşüncelerimiz doğrultusunda, genel Başkanımızın çizdiği bu yoldan gitmeye devam edeceğiz. ”dedi. 
 

Ömer Dinçer “ Bugün tarih yazıyoruz”

İstanbul Üçüncü Bölgeden milletvekili seçilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer Esenyurt’lulara hitaben yaptığı konuşmada “ Bir ülkede yaşam kalitesi gelişmiş, evrensel standartların üzerine çıkmış bir ülke olduğunda, o dönemin insanları geriye dönüp baktıklarında bu ülkeyi kimler bu hale getirdi diye inceledikleri zaman sizleri göreceklerdir. Esas teşekkür’ü onlar yapcaklardır. Bizler bugün tarih yazıyoruz. Sadece seçimdeki başarımızda değil,ortaya koyduğumuz hizmetler ile Türkiye’yi getirdiğimiz seviye ile tarih yazıyoruz. Bu açıdan bakıldığında hakikaten bütün teşkilat mensuplarımıza, mahalle yönetimlerimizden, sandık başında bekleyenlerden, kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademedeki tüm arkadaşlarımıza minnet ve şükran duyuyoruz” dedi. 
 

Aksu “ Türk siyasetinde bir ilki başardık”

Programda son olarak konuşma yapan AK Parti Genel Başkan yardımcısı Abdülkadir Aksu, yoğun alkışlar eşliğinde Esenyurt’luları muhabbet ile selamladığını söyledi. Aksu “ Bir seçim sürecini büyük bir zafere imza atarak tamamladık. Bu büyük başarıyı ve zaferi bizlere kazandıran, genel başkanımımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ada buradan selamlarımızı gönderiyoruz. Başbakanımız ve onun değerli ekibi büyük bir gayret göstermiştir. Özellikle İstanbul teşkilatımız, yani siz değerli kardeşlerimiz, İl başkanından sandık kuruluna kadar örnek bir teşkilat olmuştur. Esenyurt teşkilatımızdaki aziz kardeşlerim, öyle bir zafer kazandık ki Türkiye’de bugüne kadar görülmemiş bir zaferdir. Türk siyaset tarihinde hiçbir siyasi parti, üç kez üst üste iktidar olamamıştır. Ayrıca bu süreçlerde AK Parti olarak bizler oylarımızı düşerek değil, yükselterek bu sonuşlara vardık. AK Parti ailesi olarak sizler yüzde elliye varan bir oy oranı ile bize bütün dünyada bir ilki yaşattınız. Biz şu anda Türkiye’nin en büyük partisi ve en büyük ailesiyiz. Bizler bu büyük ailenin mensubu olmaktan dolayı gurur duyuyoruz, iftihar ediyoruz. İyiki AK Parti var ve bizde iyiki AK Parti mensubuyuz. Esenyurt’lu kardeşlerimiz ile gurur duyuyoruz. Çok değerli bir belediye başkanınız var. Buraya her geldiğimde, büyük bir keyif içinde geliyorum. Çünkü ne zaman İlçenize gelirsek yeni bir hizmet ve yeni bir tesis ile karşılaşıyoruz. Şu an bulunduğumuz bu devasa park ve bunu gibi daha nice hizmetlerinden dolayı değerli Belediye Başkanını kutluyorum” dedi. 

AK Parti Esenyurt zafer kutlama programına katılan tüm milletvekilleri ve protokol mensupları sahneye davet edilerek, Esenyurt’lu vatandaşları selamladılar.  

Yemek ikramı ardından, Türk halk müziği sanatçıları Gonca Coşkun ve Enver Şen programda sahne aldı. Binlerce Esenyurt AK Partili vatandaş türküler eşliğinde halaylar çekerek zafer sevincini doyasıya yaşadılar. 

Çalışma Bakanı Ömer Dinçer, AK Parti Genel Başkan yardımcısı Abdülkadir Aksu ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşların oluşturduğu yoğun kalabalık ve kuyruk dikkat çekti.     

   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.