Akgün orucunu Kamiloba'da açtı

Akgün orucunu Kamiloba'da açtı
Ramazan ayı dolayısıyla Büyükçekmece Belediyesi’nin her akşam farklı bir mahallede düzenlediği iftar yemeklerine Kamiloba mahallesinde devam etti.
Ramazan ayı dolayısıyla Büyükçekmece Belediyesi’nin her akşam farklı bir mahallede düzenlediği iftar yemeklerine Kamiloba mahallesinde devam etti.

Vatandaşların talepleri değerlendirilecek

İftar yemeğinde vatandaşlarla birlikte olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, vatandaşları tek tek selamladı. Akgün, düzenlenen iftar yemeğinde hizmet veren kadronun belediye meclis üyesi, belediye başkan yardımcısı, birim müdürleri ve belediye personeli olduğunu söyledi. Büyükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeğine katılanlar vatandaşlara dağıtılan formlar aracığıyla  talep ve şikayetleri de soruldu. İftar sonrası sahne alan Ateş Böceği Ercan Tiyatorası, Kamiloba sakinlerini kahkahalara boğdu.

Paylaşmak güzeldir
Kamiloba mahalle iftarında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ’’Paylaşmak maneviyatı arttırır. Ramazan ayı paylaştıkça güzelleşir. Allah'ın bizlere verdiklerini paylaşmak aramızdaki dayanışmayı arttırır. Sizlerle aynı sofrada olmaktan mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki Ramazan aylarında yine aynı sofrada buluşmayı temenni ediyorum. Sizlere hizmet için buradayız. Bölgedeki çalışmalar tüm hızıyla devam edecek. Eleştirilerinize her zaman değer vererek daha iyi hizmet için elimizden gelenin en iyisini yapmak görevimizdir Kapımız 24 saat açıktır."şeklinde konuştu

Ateş Böceği Ercan güldürdü
İftar sonrasında Büyükçekmece Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahnelenen, Ateş Böceği Ercan Tiyatrosunun Ramazana özel düzenlediği "Kadının Fendi" isimli orta oyunu Kamiloba mahalle sakinleri tarafından büyük beğeni gördü. Türkiye’yi güldüren adam olarak tanınan Ateş Böceği Ercan'ın da sahne aldığı oyundaki performans izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.