Avcılar’daki 10 mahallede 10 iftar sofrası

Avcılar’daki 10 mahallede 10 iftar sofrası
Avcılar Belediyesi tarafından ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ sloganı ile hazırlanan iftar programı, 10 mahallede gerçekleştirildi.
Avcılar Belediyesi’nin Kutsal Ramazan ayı boyunca geleneksel hale getirdiği iftar programları, bu yıl da 10 ayrı mahallede oturanları aynı sofrada bir araya getirmeye devam ediyor. Avcılar Belediyesi tarafından ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ sloganı ile hazırlanan iftar programı Gümüşpala Mahallesi’nde İskeçe Caddesi, Yeşilkent Mahallesi’nde Kıvırcık Ali Parkı, Denizköşkler Mahallesi’nde Serçe Sokak’ta düzenlendi.


Avcılar Belediyesi’nin kutsal ay içerisinde halkı bir araya getiren iftar sofraları Ambarlı, Cihangir, Tahtakale, Merkez, Üniversite, Mustafa Kemal Paşa ile Firuzköy Mahallesi’nde de kurulacak.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, birliğin bereketin simgesi Kutsal Ramazan ayında düzenlenen iftar sofralarında Avcılarlılar’la bir araya gelerek aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Dr. Handan Toprak Benli, şöyle konuştu: “Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği insan odaklı çalışmalarımızı her alanda uyguluyoruz. Tüm hemşerilerimizi aynı samimiyetle kucaklıyor, bolluk, birlik ve beraberlik ayı olan Kutsal Ramazan'ın ülkemize ve dünyaya barış getirmesini temenni ediyoruz. Bolluk, bereket, kardeşlik ve birlikteliğin simgesi Ramazan’ın dünyaya coğrafyamıza ve ülkemize bolluk bereket ve barışın getirmesini temenni ediyoruz.”

GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Avcılar’da Ramazan programlarını ilçedeki esnafa verilen iftar ile başlatan Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, ilçemizde görev yapan yerel ve ulusal gazetecilerle Avcılar Belediyesi Firuzköy Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen İftar programında bir araya geldi. Başkan Dr. Handan Toprak Benli, toplumun vicdanı olan gazetecilerin aynı zamanda her bir vatandaşın gözü, kulağı olduğunu belirterek, “Basın, tüm toplumun haber alma hakkı açısından demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Her basın çalışanı bu anlamda çok önemli bir görev yerine getirmektedir. Her koşulda baskılara boyun eğmeden haber alma, dolayısıyla farkında olma özgürlüğümüzü beslemek adına çalışan, tarafsız, özgür, cesur gazeteciliği kendine meslek edinmiş tüm basın emekçilerimize bizlerle bir olduğunuz için teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.