Bakırköylüler temiz çevre için yürüdü

Bakırköylüler temiz çevre için yürüdü
Bakırköylülerin temiz çevre yürüyüşüne Başkan Kerimoğlu ve oyuncu Açelya Akkoyunlu da eşlik etti.
Bakırköy Belediyesi’nin organizasyonuyla Bakırköylüler Yeşilköy Sahili’nde temiz çevre için yürüdüler ve çevre temizliği yaptılar.

Temiz çevre yürüyüşü ve temizliğine Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Yeşilköylü ünlü sanatçı Açelya Akkoyunlu, mahalle muhtarları ve Bakırköylüler katıldı.
Yürüyüşün ardından bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,” Çocuklarımızdan emanet aldığımız yaşanabilir bir Bakırköy, İstanbul ve dünyayı gelecek nesillere bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük miras tertemiz hayat, tertemiz çevredir.“dedi.

AÇELYA AKKOYUN,”İNADINA TEMİZLEYECEĞİZ”

Yeşilköylüler adına konuşan ünlü sanatçı Açelya Akkoyun da yaptığı konuşmada İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunarak,” bahar ve yaz ayları gelince hafta sonları sahile çıkamaz olduk. Yeşili ve doğayı herkesin kullanma hakkı var ama Büyükşehir Belediyesi lütfen şu mangal yakma hadisesine engel olsun. Pazara kadar değil mezara kadar biz inadına temizleyeceğiz ve haykırışlarımıza devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.