“Balkanlar'da Türk İzleri“ Büyükçekmece'de sergileniyor

“Balkanlar'da Türk İzleri“ Büyükçekmece'de sergileniyor
Ressam Ethem Baymak'ın "Balkanlar'da Türk İzleri" isimli kişisel resim sergisi Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün yoğun programı nedeniyle katılmadığı serginin açılış törenine sanatseverlerin ilgisi büyük oldu.

Kültür ve sanat şehir, Büyükçekmece

İbrahim Çallı Sanat Galerisi'nde gerçekleşen serginin açılışını gerçekleştiren Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Selami İnce, Belediye Başkanı Dr.  Hasan Akgün'ün kültür ve sanata verdiği öneme
dikkat çekerek; "Büyükçekmece artık hem yurt içinde, hem de yurt dışında kültür ve sanat şehri olarak anılmaktadır. Bugün de yine burada çok farklı bir resim sergisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Ressam Ethem Baymak, ortaya koyduğu eserlerle geçmişi geleceğe taşıyan özel bir sanatçı. Resim çalışmalarında, Balkanlar'daki Türk izlerini yaşatıp, bizlerle buluşturuyor. Bu açıdan kendisine çok önemli bir misyon yükleyen, duyarlı bir sanatçıdır. "Balkanlar'da Türk izleri" isimli resim sergisinin Büyükçekmece'de sanatseverlerle buluşuyor olması da bizleri çok mutlu etmektedir" diye konuştu. İnce'nin konuşmasının ardından sergiye katılan sanatseverler topluca sergiyi gezdi.  Sergi, 8 Şubat Pazar akşamına kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.